dilluns, 11 de juny del 2007

Informació+Participació = Bon Govern



Ahir es va celebrar l’acte d’informació i estat actual del procés de formació del nou govern municipal. L’acte va ser ordinari i no extraordinari ,i en conseqüència hi va haver-hi torns de paraula per a tots els ciutadans per preguntar tot el que fos necessari.

Es va informar que no hi ha pactes tancats amb cap partit, i que MxV-ERC posa com una prioritat la revisió/modificació del POUM, que no anulació; en aquestes xerrades amb CIU/iVall.

Va haver-hi berenar i cava per celebrar l’èxit electoral.

Si més no, jo em quedo amb l’estil de fer que hi ha a MxV-ERC, que és la participació i ESCOLTAR i ESCOLTAR, i que això és una mostra de com es faran les coses en un futur.

"AMB EL POBLE I PEL POBLE"

2 comentaris:

Jordi Gomara (itaca2000) ha dit...

Ja ho has dit tu i millor no es pot dir. Els altres partits, tanmateix, continuen muts, no diuen ni ase, ni bèstia, tot s'ho fan entre ells i no n'informen, i, evidentment, encara menys pregunten al poble. Només cal veure les seves pàgines web. Tant els que han sortit amb regidors de les urnes, com els que no hi han tret cap. Tots calladets menys MxV-Esquerra. Potser, molta gent també ara s'adonarà que va equivocar el seu vot. No és pas difícil veure qui governa i governarà per al poble i des del poble. Oi que no? Era tan difícil doncs el dia de les eleccions donar una oportunitat a la democràcia? No, només calia votar per MxV-Esquerra que són els únics que fan veritable la democràcia a Vallromanes. Per a mostra un botó. Assemblees, informació continua i renovada a les pàgines web, fullets informatius a les bústies, etc.

Salutacions

Josep Maria ha dit...

Espero l´època del despotisme il·lustrat Valrromani hagi arribat a la fi.