dissabte, 16 de juny del 2007

DES DE "EL RESPECTE" x Josep Maria Garcia


Avui ha estat format el nou consistori a Vallromanes. Josep Sagarra com a regidor electe més jove i Maria Cabot com a alcaldessa electe més gran, han presidit la sala de plens (que no ha estat fet al Casal de tots els Vallromanins)

L’acte protocol·lari ha començat amb majoria per imperatiu legal. Així és com han jurat els càrrecs els 5 regidors de MxV-ERC i un càrrec de CIU ( Maria Cabot segur que farà una estirada d’orelles ).
Abans de la votació a alcaldable hi ha hagut torn de paraules per a els alcaldables amb ordre de més votats a MENYS votats.

1. David Ricart
2. Lurdes Prims
3. Maria Cabot

Perles:

- Maria Cabot:

" Dono gracies als votants que ens han fet guanyar "
" Gracies al suport de persones pròximes i iVall durant la Campanya"
" Demano als regidors respecte i que no hi hagi més mentides i anònims"

No tinc perles de David Ricart i Lurdes Prims. Han estat correctes.

Per cert. Durant el discurs de En David Ricart, el qual començava així:

Sr. alcaldessa en funcions, no comencem bé. Fins aquí a pogut arribar el Sr. Ricart fins que amb aire de falta de respecte ( i ella ha estat qui ha demanat respecte ) i educació, Maria Cabot ha interromput el discurs i per estupefacció de tots els assistents, la Sra Cabot ha dit la super-perla del dia.

Maria Cabot - " Perdó, dirigint-se al Sr. Ricart i al Secretari " "Encara soc alcaldessa en funcions? "

Bé, riure per no plorar. Maria Cabot ha entès que no seria alcaldessa fins desprès de la votació que tindria lloc al cap de 10 minuts.

Seguidament el Sr. Ricart ha reprès el seu discurs tot dient: "Sr. alcaldessa en funcions, no comencem bé"
Ha fet revisió del POUM, del PEIN, falta de renovació, i una mica dels punts de la campanya. Tot recordant a Maria Cabot la "pataleta " de la passada formació de consistori fa 4 anys on deia la Sra Cabot que en un poble petit l’alcalde hauria de ser el cap de la força més votada.

Parlant de respecte, durant el discurs de la Sra. Cabot, en el moment de deixar anar una de les perles, hi ha hagut un incrèdul ronroneix , el qual aturant el discurs, la Sra Cabot amb aires de confrontació s’ha dirigit als assistents preguntant si és que no se l’escoltava bé. Sra. Cabot no pot fer això, vostè ha de mantenir el seu lloc i educació com a representant dels pocs Vallromanins que l’han votat i com a futur representant per imperatiu legal de tots els Vallromanins.

CIU i iVall tenen moltes coses que explicar als seus votants i això és una bomba de rellotgeria.

Per cert felicitats al nou consistori, que desprès d’elegir a Maria Cabot com alcaldessa han ofert un pica pica a l’ajuntament nomes pels components de CIU i iVall amb familiars i simpatitzants, esperant que no hagi sortit del pressupost de tots els Vallromanins i que hagi estat una ofrena dels simpatitzants de CIU i iVall o un anònim.

Apa, un rotet i bon profit. podria dir més coses , però amb les 4 que dit no cal dir res més.

divendres, 15 de juny del 2007

Democràcia Legal - I el Poble?

Algú recorda que va dir Cabot quan MxV-ERC van pactar amb PSC?



Article de Línia Vallès, 15 de Juny de 2007

iVall i CiU impedeixen que governi la llista més votada

ivall i CiU impedeixen que governi la llista més votada

Article blog de David Ricart

15.06.2007 | 11.14 h
La ronda de trobades que MésxVallromanes-Esquerra, com a partit més votat, amb 5 regidors, estava tenint amb els altres dos grups polítics (Ivall, amb 3 regidors i CiU amb 3 regidors) ha quedat suspesa després que avui, l’alcaldessa en funcions Maria Cabot (CiU) ha comunicat al cap de llista David Ricart l’acord a què han arribat amb el partit polític Ivall. Sembla que fruit d’aquest acord, es repartiran l’alcaldia i les regidories a parts iguals.

Les dues condicions que posava MxV-Esquerra al pacte amb una o altra formació passaven per un model d’Ajuntament més participatiu, ja que en el procés de redacció del nou planejament urbanístic i de l’Auditoria Ambiental, s’ha denotat una preocupant falta de diàleg i consens públic i polític. L’altre punt per corregir pivotava a l’entorn del recent POUM aprovat provisionalment i que encara està per aprovar definitivament. En aquest cas, l’acord era preveure un creixement demogràfic sensiblement menor al del POUM provisional, mantenir els serveis esportius públics al mateix espai on són actualment (i, per tant, no crear en aquell espai un nou centre urbà) i possibilitar l’ampliació d’espai natural protegit pel pla d’interès nacional (PEIN) del Parc de la Serralada Litoral.

Aquest acord hauria estat possible tenint en compte l’augment del suport electoral aconseguit per MésxVallromanes-Esquerra, que ha passat de tenir 1 regidor a les eleccions de 1999, 3 el 2003, i 5 en aquesta ocasió, i que l’ha situat com a partit més votat, clarament per sobre dels 3 regidors de les altres dues forces polítiques.

En canvi, la pobra evolució de vot de Convergència i Unió, (7 regidors el 1999, 4 el 2003 i 3 en aquesta ocasió), amb l’agreujant que d’entre persones que li havien donat suport s’ha construït un nou partit polític, IVall, fa pensar en una propera dimissió de la cap de llista Maria Cabot, o, si més no, en una retirada necessària.

La mateixa nit electoral, fonts de MxV-Esquerra ja apuntaven, tot i la seva clara victòria, que hi havia un més que possible pacte entre CiU i IVall. Això no ha obstat perquè s’hagi fet tot l’esforç per consensuar un programa comú que fes possible un pacte a 8 o 11 regidors amb l’objectiu prioritari i urgent de resituar el creixement lògic i sostenible i la participació de les persones en les decisions que són importants per al poble.

constructores

Denuncia en formato clip musical sobre la connivencia entre poderes públicos locales, constructores y policia en materia de urbanismo origen desconocido
Emitido por ETB (Euskal Telebista)

Homenatge a " Anònim Butanito" i la Oda del "ITO"

El butano-ito (también llamado n-butano-ito) es un hidrocarbur-ito saturad-ito, parafínico-ito o alifático-ito, inflamable-ito, gaseoso-ito que se licúa a presión atmosférica a -0,5 °C, formado por cuatro átomos-ito de carbono-ito y por diez de hidrógeno-ito, cuya fórmula química es C4H10. También puede denominarse con el mismo nombre a un isómero-ito de éste gas-ito: el isobutano-ito o metilpropano-ito.

Como es un gas-ito incoloro-ito e inodoro-ito, en su elaboración se le añade un odorizante-ito (generalmente un mercaptano-ito) que le confiere olor-ito desagradable-ito. Esto le permite ser detectado-ito en una fuga-ito, porque es altamente volátil-ito y puede provocar una explosión-ito.

dijous, 14 de juny del 2007

I ho faran a l´ajuntament i no al Casal? "Quina barra o quina vergonya o quin cangueli"

14/06/2007 - Convocatòria de Ple per constitutir la nova Corporació

CONVOCATÒRIA
Atès que heu estat proclamat regidor electe per la Junta Electoral de Zona en les eleccions locals del dia 27 de maig de 2007, i d’acord amb allò que disposen els articles 195 i 196 de la Llei Orgànica 5/1985, de 19 de juny, del Règim Electoral General, us convoco a la sessió constitutiva de la nova Corporació, que tindrà lloc a la Sala de Plens el proper dissabte dia 16 de juny de 2007, a les 12 hores. Si no existís el quòrum necessari, la sessió s’entendrà convocada automàticament per a mitja hora més tard, quedant constituïda la Corporació qualsevol que fos el nombre de regidors presents.
ORDRE DEL DIA:
1.- Constitució de la nova Corporació.
2.- Elecció de l’Alcalde.

Atentament,
Maria Cabot i Gibert
Alcaldessa
Vallromanes, 13 de juny de 2007


PD:

Crec que la majoria del poble estaria d' acord amb fer la constitució del nou consistori així com els futurs plens a la sala polivalent que és de tots els vilatans( en diuen el casal infrautilitzat). Estaríem còmodes amb aire condicionat etc.
però clar al despotisme se la bufa el poble i com menys gent els vegi fent el ridícul millor. Estar davant una gran massa del poble no es beneficiós quan ets incompetent.

Continuitat a Vallromanes (NO HI HAURA RENOVACIÓ)

ADEU AL MEU POBLE PETIT, VERD I TRANQUIL


14/06/2007 - Nota de Premsa Vallromanes

INDEPENDENTS DE VALLROMANES i CONVERGENCIA i UNIÓ tanquen el pacte a Vallromanes amb el repartiment de l’Alcaldia durant dos anys.
L’actual alcaldessa de CiU, Maria Cabot, tornarà a ser l’alcaldessa de Vallromanes fins el 16 de juny del 2009. A partir d’aquesta data serà rellevada per la candidata d’iVall, Lurdes Prims, que ho serà fins el 2011 i ara serà la primera tinent d’alcalde.
El govern municipal de Vallromanes quedarà format per 6 electes, 3 d’iVall: Lurdes Prims, Mª Antònia Camps i Carles Ortiz, i 3 de CiU: Maria Cabot, Joan B. Hernàndez i Mª Luz Muñoz.



dimecres, 13 de juny del 2007

Integritat Política electoral -o- memoria de peix

La política i els politics és un gènere curiós. Perquè férem política?. Férem política pel poble i pel seu benestar. Bé això hauria de ser l’objectiu del projecte. Admiro aquest politics, que davant pobres resultats electorals, tenen integritat suficient per a dir que s’han equivocat i que han de donar pas a una renovació dins i fora del partit. Ara, hi ha qui davant el fracàs i sols mirant la necessitat de continuar estimant-se a si mateix, deixen de costat els interessos dels vilatans i l'entorn, per l’autosatisfacció i el poder ego-personal, i no tenen ni un xic de vergonya en creure que han estat escollits pel poble quan això no es veritat. Se’ls hi fot una bleda el poble/país i el futur del poble/país. Si, et faran el discurset que si això que si allò, perquè marxis tranquil a casa i no els emprenyis gaire, a no ser que estiguin interessats en els teus interessos que repercuteixin en el seus interessos, i llavors pots ser un d’ells. Desprès el que em fa pena son aquestes titelles que arriben al govern i que ballen al ritme dels fils del manipulador rere teló. Ah! que vols que digui això, bé, dic això, ah! que no volies que digues allò, doncs ja diré que jo mai he dit allò. Bé, però hi ha una cosa que porta, les coses al seu lloc (T E M P S) . És un tòpic, però potser per això sol ser veritat que el pas del temps acostuma a posar totes les coses al seu lloc corresponent, si més no, sabent que tot te data de caducitat, i per algunes la caducitat està aquí mateix......................................................

dimarts, 12 de juny del 2007

PLE EXTRAORDINARI DE 13 de juny de 2007

NOTA

Sembla que les dates de l'article de l'Ajuntament estan un xic endarrerides. Oi?
Ho dic ja que, jo ho he publicat tal com surt a la web de l'ajuntament.


PLE EXTRAORDINARI DE 13 de juny de 2007

Ple

CONVOCATÒRIA

De conformitat amb el que disposa l’article 46.2.b) de la Llei 7/1985, de 2 d’abril, reguladora de les Bases de Règim Local, quedeu convocat/da a la sessió ordinària de Ple d’aquest Ajuntament que tindrà lloc a la Sala de Plens, el proper 10 de maig de 2007 a les 20:00 hores, per tractar els assumptes que configuren el següent ordre del dia. Si la sessió no es pogués celebrar per manca de quòrum, s’entendrà reiterada la mateixa convocatòria, ordre del dia i caràcter de la sessió per a mitja hora més tard. Si no s’obté el quòrum establert, es suspendrà la sessió.

ORDRE DEL DIA

1. Aprovació de les actes de Ple d'1 de febrer de 2007,
5 d'abril de 2007, 25 d'abril de 2007 i 10 de maig de 2007. De conformitat amb l’Ordre del dia anterior, sou convocat/da a la referida sessió, pregant-vos que en cas de no poder assistir-hi ho manifesteu a aquesta Alcaldia, a través de la Secretaria General, indicant els motius que ho justifiquin.
Vallromanes, 8 de juny de 2007
Aprovat:
L’alcaldessa,

NOTICIA: Han obert les piscines.


Per a qui encara no ho hagi vist, les piscines estan obertes. De moment es sap gracies al boca - orella de la gent del poble, doncs no hi ha hagut cap tipus d'informació oficial.
Jo vaig anar-hi ahir amb els meus fills. Vaig preguntar com era el tema del carnet de temporada. Vaig preguntar les diferències de preu de treure carnet sols pel Juny i Juliol ( 1 mes i mig ) però la resposta va ser " la verdad no se lo que tengo que cobrar " ( la senyora no te la culpa ). Desprès va dir ; el que queda d’aquest mes és un preu, el Juliol es un altre preu, L' Agost el preu del Juliol, i que per a beneficiar-se del preu has de treure abonament Juny, Juliol, Agost.
O sigui de moment he tret abonament pel mes de Juny, i al Juliol ja veurem que passa.
Això, si, vaig gaudir amb els meus fills de la piscina " mogollon"
ÉREM SOLS.


HI HAURA CURSET DE NATACIÓ?????

dilluns, 11 de juny del 2007

Informació+Participació = Bon Govern



Ahir es va celebrar l’acte d’informació i estat actual del procés de formació del nou govern municipal. L’acte va ser ordinari i no extraordinari ,i en conseqüència hi va haver-hi torns de paraula per a tots els ciutadans per preguntar tot el que fos necessari.

Es va informar que no hi ha pactes tancats amb cap partit, i que MxV-ERC posa com una prioritat la revisió/modificació del POUM, que no anulació; en aquestes xerrades amb CIU/iVall.

Va haver-hi berenar i cava per celebrar l’èxit electoral.

Si més no, jo em quedo amb l’estil de fer que hi ha a MxV-ERC, que és la participació i ESCOLTAR i ESCOLTAR, i que això és una mostra de com es faran les coses en un futur.

"AMB EL POBLE I PEL POBLE"