divendres, 25 de maig del 2007

Anònim o la pena de no tenir personalitat


L’anonimat es podria emmarcar dins moments puntuals de feblesa, de voler protegir les teves dades privades, la por d’assumir el teu error, les ganes de fer mal gratuïtament amb l’eina de la mentida. Com dic, en un moment puntual algú pot caure en aquest parany.
Bé, la cosa pot ser anecdòtica sempre que l'anonimat sigui constructiu. Es pot ser anònim amb l’altruisme envers altres persones o llocs. ( això és un bon anònim ).
Però hi ha que tenir cura quan un fa ús de l’anonimat com eina de menyspreu o insults .

Perquè?

És quan esdevé una malaltia que necessita tractament i ajuda. Normalment aquest tipus d'anònim viu en un món diferent, un món d’odi, tristesa, solitud, “ego-ecliptic”.
La veritat, si analitzes la situació d’aquest tipus d’anònim, l'últim que et ve a la ment és odi, doncs saps, que una persona per arribar a aquest estat, arrossega darrera seu, el fracàs i la desesperació de no haver sabut ésser una persona modesta i senzilla i que la prepotència i l’ego està corroïen el seu ser interior.

dijous, 24 de maig del 2007

SALVEM LA VALL DE CARDÓS

El senyor Josep Lladós Comenge, que viu a Nova York, vol comprar els dos càmpings, la serradora de la Vall de Cardós i moltes hectàrees agrícoles per a construir un camp de golf de 18 forats amb el seu gran complex turístic: 200 habitatges de luxe, 4 hotels de 5 estrelles, zones comercials de categoria en diversos punts de la comarca, zones d’spa, etc. A més, té previst obrir un túnel que comuniqui el Pallars amb Andorra, la qual cosa pot ser l’inici d’una invasió de capital andorrà que inverteixi en totxo i ciment a les valls directament lligades al país veí. Aquest projecte, que encara no està aprovat, destruirà el paisatge pirinenc, planteja un model elitista i excloent que poc té a veure amb la realitat social i cultural del Pallars, i a més, es vol dur a terme en uns moments en què la manca d’aigua és un problema greu fins i tot en aquestes valls pirinenques. Si vols fer pressió per aturar-lo, adhereix-te al manifest a:



Informació de: Sebastià Garcia i Pérez - Les Borges Blanques

dimecres, 23 de maig del 2007

JOC DE COLORS ( INTENT DE RENOVACIÓ )

Aquest és un disseny realitzat amb fons públics a la revista del POUM :







Aquest és el disseny original de CIU a la campanya.






Aquest és el disseny, desprès de la denúncia d’ús de material propietat de tots els Vallromanins per campanya de CIU. És el mateix, ara faig anar un color diferent, ara faig efecte mirall al dibuix, i ja està., solucionat.
Definitivament ens prenen a tots, i dic TOTS, els Vallromanins per idiotes.
Crec que per part de CIU ha estat pitjor el remei que l’apropiació original de material pagat per tos els Vallromanins

dimarts, 22 de maig del 2007

continuïtat o renovació x David Ricart

El proper diumenge 27 de maig només hi ha dues opcions, dues possibilitats de vot. Ja ho sé que es presenten sis llistes, però només hi ha dues opcions: Votar continuitat: votar CiU, Ivall o PSC, que representen el mateix, que han governat conjuntament i no dubtaran a tornar a fer-ho, que tots tres han estat d’acord ha fer un POUM que preveu triplicar la població, tots tres volen fer pisos al camp de futbol, i els tres es pensen que governar vol dir no escoltar, no consensuar i no acceptar fer un debat de candidats.
I l’altra opció és votar renovació, votar MésxVallromanes-Esquerra. si ja us està bé el que tenim podeu votar CiU, IVall o PSC, però si voleu fer possible la renovació només podeu votar MésXVallromanes-Esquerra. Guanyarem, estic convençut que diumenge serem la llista més votada. Però amb això potser no n’hi haurà prou, ens cal treure majoria, i si ens ajudeu podem aconseguir-ho. Perquè sabem que la majoria de veins i veines de Vallromanes volen, com nosaltres volem, un poble verd, petit i tranquil i la garantia per tenir això som nosaltres, és una majoria renovadora, una majoria de MXV.Esquerra.
Article de: David Ricart
Enllaços de : Josep María Garcia

Pagat amb diners de tots per un ús partidista?????

Aquest és un disseny realitzat amb fons públics a la revista del POUM :



Aquest és un retall del web de CIU:


Què hem de fer?

per Josep Sagarra (i continúa al seu bloc)________________________________________


I mentrestant el web de l'ajuntament de Vallromanes, pagat per tothom també, no anuncia activitats de caràcter general per a la població com aquesta, quan és la seva obligació fer-ho (una pàgina web que la paguem tots té com a missió i obligació d'informar de les activitats que es fan als llocs dels quals l'ajuntament de Vallromanes en forma part, com és el cas del Parc de la Serralada Litoral).
La gent s'assabenta de l'acte gràcies al meu bloc que, necessàriament, però de caràcter voluntari i sense activitat lucrativa, s'ha convertit en referència per als ciutadans i les ciutadanes de Vallromanes (no en va té la posició que té dins la primera pàgina de Google quan hom cerca Vallromanes) per manca d'informació i, especialment, d'interactivitat de la pàgina web de l'ajuntament que paguem tots i que és de tots però que serveix gairebé exclusivament per a autopropaganda de l'equip de govern municipal, seguint l'exemple de la revista La Pinya que, també pagada amb els diners de tothom, serveix per a tal fi, especialment en els seus dos darrers números, on es veu clarament que està al servei del que, podríem anomenar clarament, propaganda electoral del tripartit municipal.
Diumenge al matí, quan gràcies a la meva informació, un grup nombrós de vallromanins i vallromanines partim cap a Sant Mateu, m'adono de l'evidència: sent malpensat, i com a conseqüència d'això, no anant massa errat, veig que CiU preparava el seu meeting electoral i així no ens queda més que pensar que les activitats al Parc de la Serralada del Litoral no van ésser anunciades al web de l'ajuntament perquè coincidia amb l'acte de CiU. Sóc malpensat? Potser no tant. Demà us n'explicaré una de més grossa que, segurament, es titularà "S'han acabat els anònims però no les mentides".

Gentilesa de " Itaca2000 " ( Jordi Gomara )

dilluns, 21 de maig del 2007

MxV-ERC Miting Central


Prop de 150 persones van assistir a l’acte central de MxV-ERC, el qual va estar amenitzar per un mag, i on hi va haver discursos de Violant Mascaró i David Ricart.

“La pluja i el canvi d’escenari d’última hora no van impedir que 130 persones (l’acte més nombrós de tota la campanya electoral) s’acostessin al Casal per gaudir de la xocolatada i l’espectacle de màgia que MxV.-ERC va oferir als assistents abans de presentar el seu programa de propostes. Violant Mascaró i David Ricart van repassar els darrers anys de feina municipal i les propostes que han reflectit en un llibre de fotografies que ha estat distribuït a totes les cases. Al final dels parlaments i de l’espectacle del Màgic Albert, es va oferir un berenar de fondue amb fruita fresca i rebosteria, refrescos i cava a la plaça exterior” ..






Va haver-hi xocolatada abans d l’espectacle, i piscolabis desprès del mateix.

Bé, la sensació, no deixa de ser la mateixa que fa uns dies al dinar de presentació de la llista:

MxV-ERC serà la força amb més vots d’aquestes municipals.

Article gentilesa de :

Josep Sagarra i Francesc Serra