divendres, 5 d’octubre del 2007

Sessió Golfa



Tinc entès, tot i no assistir-hi jo en persona, el Ple d'ahir va durar fins ben tocades la 1 de la matinada. Collons!! això es "golferia". Ara, i perquè un ple, que te hora d'inici a les 8 de la tarda, acaba en aquestes hores intempestives?
Bé, aquí hi ha alguna cosa que no funciona i és preocupant. Que és? Quines són les variables?
  • Massa Juntes De Govern o massa delegacions a una Junta de Govern que no fa la feina o no dona a l'abast.?
  • Mala comunicació?. És evident que entre la junta de Govern i la poca informació que l'oposició gaudeix de decisions i/o qüestions on l'oposició també te coses a dir, no és d'estranyar que als plens, l'oposició vagi carregada de preguntes.?
  • Cagada en no fer els Plens mensuals.?
  • Falta de senzillesa.?
  • Supèrbia??????????????
  • Falta de capacitació ( intel·lectual, Professional, sentit comú)?
Que consti que això són variables i no acusacions i a més es poden rectificar (o potser no). En poques paraules " PERDUTS". Perduts el Govern i perduts els vilatans.
No puc opinar el que va passar ahir sense haver-hi estat, però reitero que alguna cosa no funciona perquè el govern de Vallromanes estigui de PLE en aquestes hores.

Hi ha similituds?



dijous, 4 d’octubre del 2007

ASSEMBLEA INFORMATIVA

dimecres, 3 d’octubre del 2007

Patrimonis robats.

Juan Carlos I és el tercer rei més ric d'Europa, amb una fortuna de 1.700 milions d'euros. El primer és el Princep Hans-Adam de Liechtenstein i segona, Isabel II d' Anglaterra. Alberto II de Bèlgica és el més "pobret".

El rei Juan Carlos I d'Espanya és el tercer monarca més ric d'Europa amb una fortuna estimada en 1.700 milions d´euros, mentre que Alberto II de Bèlgica és el més pobre amb "sols" 12,4 milions de euros, segons els càlculs publicats per mitjans Belgues.

El més ric a Europa és el príncep Hans-Adam de Liechtenstein que, te una fortuna de 3.000 milions d'euros. Segueix la reina Isabel II d'Anglaterra (1.800 milions de euros) i el rei d'Espanya amb 1.700 milions d'euros
També hem de saber que la família reial espanyola te un sou de més de 8 milions d'euros l'any, Així com la majoria de monarques.

Per cert el cost anual dels viatges del Papa dona suficient per acaba amb la fam al tercer món

Ordre del dia

Avui ja es pot veure l'ordre del dia del Ple de demà Dijous.


dimarts, 2 d’octubre del 2007

Pròxim Ple.

Es fa saber a tota la població, doncs la web de l'ajuntament encara no ho ha dit, que:

Aquest dijous 4 d’octubre

A les 8 del vespre

Ple Ordinari

(es poden fer preguntes)