divendres, 2 de novembre del 2007

UNA VERITAT INCÒMODA

dimarts, 30 d’octubre del 2007

Víctor, oh God, he is f..... right

I don´t belive it. There are cameras with legs. Not only just legs, walking legs indeed. It's a blast. I am still getting a crank out of it. So good!!!!!!!.It's not only or just a walking camera. It's an all terrain camera, like a four wheeler. LOL. Here goes the link. And here the scope of the camera:

You can give your digital (or regular) camera its own legs to let it stand, hang, or cling to nearly anything so you can get the perfect photo.

There is a walking hidden alien in Vallromanes, and you gotta give me credit about this post. See you later "camligators".



dilluns, 29 d’octubre del 2007

Cadira giratòria

No sé, fa un grapat de dies que estic apàtic i refuso entrar al meu propi bloc i altres blocs. Crec que desprès de la neteja d'estúpides aportacions anònimes he necessitat una neteja del perquè encara que sigui malament, escric. Bé, no he pogut treure'n massa cosa. El que si, és evident, és que en aquest poble, la majoria no te ganes de saber el dia a dia, ni l'importa massa el futur de Vallromanes, i es deixa portar per la corrent del poder establert, polític i financer . Això si, hi ha molta cura i preocupació egoeclíptica. A la majoria, sincerament no li preocupa el veí.

Dema hi ha ple extraordinari amb més del mateix. Nul·la informació de l'ajuntament. Same shit different day , diuen els americans.

Bé, hi ha alguna cosa que millora. Destacar activitats com el torneig de basquet, o poder veure El coronel Macià al casal, (més quan un és fill de Les Borges Blanques), i properament el 10 de novembre a les 17:00 h. Cine fòrum sobre el canvi climàtic i les seves conseqüències a càrrec de l’expert d’Ecologistes en Acció, Manuel Adelantado. Pel·lícula Una Verdad Incómoda.
Felicitats per aquestes activitats i actes
.