divendres, 11 de maig del 2007

Nota de premsa desde MxV-ERC

Un altre Ple Extraordinari polèmic a Vallromanes

A poc menys de quatre hores de començar la campanya electoral per a les eleccions municipals, a Vallromanes es va celebrar el segon Ple extraordinari dels darrers 15 dies (el primer, per aprovar un POUM polèmic, sense la informació pública a què el mateix programa de participació ciutadana estableix). En aquest cas, el motiu era només, aprovar l’expedient de contractació i convocatòria de venda de dues parcel·les, per valor de sortida de 696.000 euros.

La regidora de MésxVallromanes-Esquerra, Violant Mascaró, va qüestionar que aquest tema sigui objecte de punt únic en un ple ordinari si no és que es vol, escurçant els períodes al màxim, poder adjudicar les parcel·les abans de la constitució del nou ajuntament que sorgeixi de les urnes, fet que passarà el dissabte 14 de juny. També va fer el prec que no es publiqui aquest concurs fins que el Departament de Governació hagi emès l’informe previ i preceptiu. L’alcaldessa va manifestar la seva voluntat d’agilitar al màxim els terminis i es va defensar dient que el procediment d’aquesta venda és legal.

MésxVallromanes, que ja va demanar en el darrer Ple que, per tal de donar una imatge política transparent en unes dates tan pròximes a les eleccions, no s’aprovés el PUOM sense els actes d’informació que li faltaven, es lamenta que l’alcaldessa Maria Cabot (CiU) continuï donant mostres d’aquesta manera de fer gens consensuada i poc convincent.

En el cas concret de les parcel·les que es venen, res no justifica un ple extraordinari perquè no es tracta d’un fet ben ordinari, en què els guanys de la venda s’hauran d’invertir en l’habitatge protegit que ara mateix no està previst al planejament i que s’haurà de començar a fer realitat un cop Urbanisme aprovi el POUM aprovat el mes passat. Només ho justificaria intentar afavorir algun licitador. MésxVallromanes ja ha manifestat la seva intenció, si és decisiva en el nou ajuntament que sorgeixi de les urnes, de demanar el retorn del POUM i modificar –ne aspectes importants, com són els pisos a l’actual camp de futbol i el gran nombre d’habitatges que l’equip de govern (CIU, PSC IVall) volen fer a Vallromanes.


Vallromanes, 11 de maig de 2007

Carro de la RENOVACIÓ



Aquest diumenge 13 de Maig, d’11 a 13h, MxV-ERC
comptara amb l’assistència de
Xavier Vendrell,
diputat al Parlament i exconseller de governació

dijous, 10 de maig del 2007

Sabeu per on vaig?



Avui he caminat descalç per casa, bé de fet, per casa sempre camino descalç, és un bon costum que tinc, i em sento que toco de peus a terra. També a la platja m’agrada caminar descalç, és un gust oi?. Desprès he sortit amb sabates al carrer per fer la meva feina del dia a dia, però hi he anat amb cotxe, tot i que les passejades amb carro les recomano a tot hom, independentment de l’afinitat política, i no cal dir per exemple que el meu fill no hi baixaria mai. Hagués pogut anar a cavall a la feina, però això ho deixo per quan el meu amic Carlos Montes em convida a pujar, però no exactament per anar a la feina.
Finalment que puc dir de la bicicleta, doncs, que cada dia intento agafar-la per donar un volt d’una horeta, és un dels meus vicis la bici, i cal aprofitar l’entorn privilegiat que tenim abans que es faci malbé.

dimarts, 8 de maig del 2007

ICV


Dissabte, dia 5 de maig al Casal de Vallromanes, ICV - Vallromanes va presentar en un sopar la seva llista per a les properes eleccions municipals del 27 de maig del 2007.La llista d'ICV - Vallromanes, està encapçalada per en David Carrillo Barón i seguida per na María Montserrat Sánchez Salinas , Manel Debés Montalat, María Antonia Pérez Muñoz, Imanol Salazar García, Ángel Antonio Blanco Pelegrina, Joan Gimferrer Beltranena, Marina Parés Soliva, Miguel Ángel Marco Villegas, Montserrat Maristany Marsal, Diego Amor Orduña, Francesca Sánchez Ponce, Daniel Alonso Palenque, Daniel Pintiado González, Alejandro Gómez Barroso i Rubén Díaz Pérez.

MxV-ERC i la seva Renovació


135 persones van compartir l'acte de presentació de la llista de la renovació de MxV-ERC. Renovació, que MxV-ERC creu necessària després de 28 anys d'alcaldia convergent. David Ricart encapçala una candidatura on darrera seu hi va:


2- Violant Mascaró
3- Jacint Borràs
4- Pep Sagarra
5- Francesc Masip
6- Helena Masanas
7- Carles Corbera
8- Olga Martín i Gimeno
9- Josep María García i Pérez
10-Montse Fontellas i Gómez
11- Raquel Civit i Hosta.


Al dinar es respirava triomf, es respirava victòria el 27 de maig, perquè cada cop hi ha més gent (fins i tot convergent i socialista) que vol un canvi a l'ajuntament.


David Ricart manifestà:


"Cal aconseguir el màxim suport electoral per a tenir un ajuntament que governi per a tots i totes, un ajuntament modern, democràtic, participatiu i que garanteixi un creixement mesurat".

CIU


El dissabte 5 de maig va tenir lloc el sopar de presentació de la llista de CiU a Vallromanes que es va celebrar al restaurant Mont-Bell, per presentar els membres de la llista de CiU per a les eleccions municipals del proper dia 27 de maig.

1- Maria Cabot
2- Joan B. Hernández
3- Mariluz Muñoz
4- César Andreu
5- Albert Pech
6- Toni Lizancos
7- Josep M. Fernández
8- Quim Fornell
9- Ethienne Muylle
10-Adelina Zabalza
11-Felip Puig
Un centenar de persones van anar al sopar.

iVall



El partit INDEPENDENTS DE VALLROMANES – iVall –va presentar la seva llista per a les properes eleccions municipals del 27 de maig, en l’Assemblea anual de militants, el passat 13 d’abril.

1- Lurdes Prims
2- Carles Ortiz Moreno
3- Mª Antònia Camps
4- Joan Ramon Mimó
5- Albert Jubierre Surroca
6- Juan José Romo Sánchez
7- Rosa Marín Hernández
8- Carlos Guerrero Gilabert
9- Joan Locubiche Osuna
10- Alfonso Illescas Casas
11- Jordi Ribera Reina

dilluns, 7 de maig del 2007

Per molts kilòmetres més ( de Camil Ros )

Això dels buscadors virtuals es així. He trobat un comentari que s´escau d´allò més bé en els temps que estem.

El post és de Camil Ros:

No fa res que jugàvem en un carrer de sorra, a on des de casa veiem la riera. El temps va passant i la sorra és asfalt i la vista de la riera són blocs de pisos. Ens diuen que això és progrés, pot ser què si, però segur que qualitat de vida no és. Els pobles, com Vallromanes, han de ser pobles i les ciutats han de ser ciutats, la grandesa d'un poble no és mesura pel nombre d'habitants.

NENS DE VALLROMANES I VILANOVA GUANYADORS DEL CONCURS " Locos por el Baile "

D´esquerra a dreta:

Alex Romaní
Júlia Garcia
Ariane Becerra
Alba Morató
Anna Giró
Elvira Juvanteny
Albert Salazar

Moltes felicitats a tots els components de "cluster gang ". Guanyadors del concurs "Locos por el baile", basat en les coreografies de la famosa pel·lícula "High School Musical". Els set components de Cluster Gang van aconseguir el 1er lloc desprès de convèncer al jurat i superar la tria de més de 1.500 vídeos enviats. El seu sorprenent videoclip ha estat fet per Disney Channel. Els nois i noies de cluster gang van anar a Madrid , on durant una setmana van estar enregistrant el videoclip professional. Tota un experiència, si senyor.

Entrevista a Cuatro