divendres, 30 de novembre del 2007

Ets un puto crack, cabró

No ho podia creure, avui un company m'ha fet arribar via emili això. Polifacètic?, no ho se.

Però és adient a un post o posts anteriors en aquest mateix blog-c


dijous, 29 de novembre del 2007

Sentit comú

He anat a parar a uns comentaris on el tema no és el tema que vull parlar. La frase en qüestió és preocupant, i diu així:


A Catalunya radio, vaig estar escoltant a la Teresa Compte, i en va deixar anar una, que més d'un egoecliptic il·luminat, hauria, o no, d'entendre, però potser és demanar massa. La frase de T. Compte va estar la següent:

No es té més cultura per tenir estudis universitaris, sinó que es té cultura, si es té sentit comú.

Avui en dia malauradament el sentit comú, és el que la majoria no té, I uns quan que en tenien de sentit comú van ser:

Émile Zola (1840-1902) escritor francés, está considerado como el mayor representante del naturalismo. Tuvo un papel muy relevante en la revisión del proceso de Alfred Dreyfus. Hijo de un ingeniero italiano naturalizado y de madre francesa, Émile Zola nace en París. Su familia se traslada a Aix-en-Provence y tiene graves problemas económicos a la muerte del padre. Coincide en el colegio con Paul Cézanne. Vuelve a París en 1858. En 1859, Émile Zola suspende dos veces el examen de bachillerato. Como no quiere seguir siendo una carga para su madre, abandona los estudios y busca trabajo.


Pierre-Augustin Caron de Beaumarchais (1732-1799), Dramaturgo, editor, financiero, músico y aventurero francés, de trepidante vida, es autor de dos ágiles y divertidas farsas de ambiente español, El barbero de Sevilla y Las bodas de Fígaro.Hijo de un relojero, dejó los estudios a los trece años para aprender el oficio de su padre.



“El mundo podría existir muy bien sin la literatura, e incluso mejor sin el hombre.” Sastre, Jean-Paul (1905 - 1980). Filósofo y escritor francés.

A los 17 años obtuvo su diploma del secundario(baccalaureat) y comenzó una carrera de seis años en la Soborna para la Agregation ;el examen le permitiría recibirse de profesor universitario de filosofía. Curiosamente no pudo aprobar y salió ultimo de su clase.

Apa, siau a la supèrbia.


SUPÈRBIA f.: cast. soberbia.
|| 1. Estima excessiva de si mateix amb menyspreu del altres; desig immoderat de la pròpia exaltació.

per cert, jo tinc sentit comú.


diumenge, 25 de novembre del 2007

Rankings o Quinrank?


He trobat una pagina de rankings de blogs-cs catalans que no havia vist mai. Això dels rankings un s'ho pren, o no, en serio. la veritat és que el mecanismes de rankejar (sic) son curiosos. En aquest lloc en particular i referint-se als blog-s de Vallromanes, els rankings difereixen d'altres llocs com Alianzo.

Per exemple mirem a Vallromanes
El primer classificat és el Refranyer Català de Víctor Pàmies al lloc 39
El segon és Raons que Rimen al lloc 51
El tercer és Entrellum al lloc 102
El meu blog-c apareix al numero 108 en quarta posició.

Itaca2000 news de Jordi Gomara al lloc 188
Paremiologia didàctica de Víctor Pàmies al lloc 242

El més curiós és que espai-Vallromanes , un blog-c amb força credit i historia, no hi surt.

Jo no se de veritat quina credibilitat tenen els rankings a no ser el seu fet empíric.

Això si, s'ha de dir que és una versió BETA.

Nou Blog-c a Vallromanes


Gracies a l'apartat on tinc les pagines o blogs-cs que es refereixen al meu blog-c he vist que ha nascut un altre blog-c a vallromanes. El propietari és David Carrillo de ICV. El blog-c és en castella doncs en David diu que vol arribar al màxim numero de lectors. Sort.