dissabte, 15 de setembre de 2007

8,2 milions d'euros (€€€€€€€€€)


Bé, aquesta seria una bona pregunta del Buenafuente si convides al rei al seu programa.
El que em fot, és que desprès de pagar als borbons un sou de 8,2 millonets de res, ens gastem els diners perseguint i intentant posar a la presó durant 6 mesos a 2 anys, a persones que han cremat fotos dels Borbons.Segons la fiscalia, els responsables de la crema de les fotografies podrien ser autors d'un delicte d'injúries a la Corona.
La fiscalia de l'Audiència Nacional ha decidit obrir diligències per la crema de fotografies de la família reial en el transcurs de la concentració d'aquest dijous davant l'Ajuntament de Girona per protestar contra la presència del Rei Joan Carles a la ciutat.
Mira doneu-me 8,2 milions d'euros al any per no fer res, i jo prometo que faré copies i distribució gratuïta perquè en cremeu tantes com vulgueu de les meves fotos. A més inclouré un kit d'encenedors amb un pot de gas per recarregues, totalment gratuïts.
La veritat fa fàstic que el servilisme de protecció que ens volen inculcar vers els borbons, als quals no els hem d'agrair gran cosa.

dijous, 13 de setembre de 2007

MxV-ERC ha preparat ordenances ( Aigua i Soroll )El grup municipal MxV-ERC ha preparat dues propostes d’ordenances municipals inexistents al municipi de Vallromanes

Les que han de regular el soroll i l’estalvi de l’aigua, ordenances imprescindibles a tots els municipis.

MxV-ERC vol portar aquests dos documents a aprovació del Ple, abans però, volen comptar amb el màxim de participació ciutadana.

Aquí podeu consultar els dos documents i fer arribar les vostres esmenes i opinions per correu electrònic a MxV-ERC.

dimecres, 12 de setembre de 2007

escalfar motors


Bé, vacances fetes. Hora de tornar a escriure i al debat. De fet crec que llegiré abans d'escriure. Som-hi doncs.