divendres, 4 de juliol del 2008

ulls que parlen


Informació des de GEVA

El dia 10 de juliol al casal de Vallromanes hi haurà la trobada d'entitats i ciutadans interessats de la zona sobre l'Avantprojecte del Pla Territorial Parcial de la Regió Metropolitana de Barcelona al Vallès (en tràmit de consultes fins el 28 de juliol).

Es fa extensiva aquesta invitació a tots els que hi puguin tenir interès .

dijous, 3 de juliol del 2008

Manifiesto por la lengua común


La cadena de televisió Telecinco s'ha adherit avui al Manifiesto por la lengua común, que el passat 23 de juny va presentar un grup d'intel·lectuals a Madrid. La cadena comparteix les exigències d'aquest grup d'intel·lectuals, entre els quals hi ha Mario Vargas Llosa, Fernando Savater o Álvaro Pombo, que demanen que el parlament espanyol elabori una normativa per fixar que el castellà sigui la llengua oficial de tot el territori i l'única 'que pot ser-li suposada' als seus ciutadans'.

Telecinco és la primera televisió que s'adhereix a aquest manifest. A més, Telecinco ha dit, a l'informatiu del migdia, que 'posa a disposició del col·lectiu que porta aquesta iniciativa el seu canal de televisió per donar suport a aquest projecte'.

Si ells s'adhereixen al manifest, nosaltres ens adherirem a una vaga que consisteix en no mirar telecinco. Això no és un boicot, sinó una vaga. Telecinco mai més!


PER A QUI NO HO SÀPIGA TELECINCO ÉS LÍDER D'AUDIÈNCIA A CATALUNYA; ELLS A CANVI D'AIXÒ S'ADHEREIXEN A UN MANIFEST QUE PRETÉN QUE EL CATALÀ (ENTRE ALTRES LLENGÜES) SIGUI RELEGAT I MENYSPREAT. SI ELS CATALANS ENS UNÍSSIM PODRÍEM ACONSEGUIR FER- NOS RESPECTAR; EN EL SEU DIA HO VAM ACONSEGUIR AMB LA MARCA 'PASCUAL', ARA ÉS HORA D'IMPEDIR QUE AQUESTS FEIXISTES QUE NO ENTENEN EL QUE SIGNIFICA EL RESPECTE A UNA LLENGUA IGUAL DE VÀLIDA QUE LA SEVA (AMB LA DIFERÈNCIA QUE ELLS ENS LA IMPOSEN A NOSALTRES), NI CONTEMPLEN UNA DIVERSITAT
CULTURAL, ENS SEGUEIXIN PRENENT EL PÈL. JA ESTÀ BÉ QUE ENLLOC D'ESTAR-NOS AGRAÏTS, VAGIN EN CONTRA NOSTRA ES CREUEN QUE PODEN TRACTAR- NOS AIXÍ I QUE DAVANT D'UN ATAC CONTRA LA NOSTRA LLENGUA ENS QUEDAREM IGUAL?? DEMOSTREM- LOS QUE NO I QUE HAGIN DE RECTIFICAR!!

DESPRÉS DE PATIR DIA RERE DIA LES BARBARITATS DE LA COPE, ETC. A SOBRE AIXÒ?? JA N'HI HA PROU!

dimecres, 2 de juliol del 2008

Violant Mascaró


Raons que rimen ha donat la notícia

dilluns, 30 de juny del 2008

MxV-ERC informa en el seu butlletí


Primer aniversari

Ara fa un any, el 27 de maig de 2007, vam guanyar les eleccions municipals. 347 vots ens van convertir en la llista més votada, uns vots que representaven el 34% i que ens donaven 5 regidors, clarament per davant dels 3 d’IVALL i dels 3 de CiU.

La renovació va guanyar, però no tenir una majoria absoluta va facilitar el pacte entre IVALL i CiU, un pacte que consagrava la continuïtat de Maria Cabot d’alcaldessa. Només ens van faltar vuitanta vots. Durant aquest any que ha passat molts veïns ens han dit si hagués anat a votar us hagués votat a vosaltres. La nostra resposta no pot ser altra: Doncs ja saps què toca fer el 2011!”.

Però encara som al 2008, i ens toca exercir l’oposició, controlar la gestió del govern. Si analitzem aquest darrer any, fàcilment s’arriba a la conclusió que ens trobem una bona oposició per a un mal govern. Estic molt orgullós del nostre equip, d’aquest grup municipal i dels companys i companyes que ens doneu suport.

Un grup que treballa, que prepara els Plens, que fa propostes i fa crítiques, que controla l’acció de govern i que està cada dia més ben preparat per governar bé Vallromanes.

David Ricart i Miró

llegir butlletí complet

Proper Ple Municipal:

Dijous 3 de juliol, a les 20h

És un Ple ordinari, s’hi poden fer preguntes.