divendres, 12 d’octubre del 2007

Dia de neteja .


Dr. Jeckel & Mr. Hyde- Oil on Linen

The two personalities of the infamous London ripper.


Sí, he moderat els comentaris, he esborrat tots els comentaris que he trobat insultants i/o provocadors. De fet ha estat tota una experiència, el descobrir les dobles personalitats (que és, no tenir-ne) i l'agressivitat que hi ha amagada dins la persona. De moment com he dit he començat a moderar el comentari ofenós, esborrant-lo. Ja tindré temps de moderar la publicació si continueu amb amenaces i insults, (second chance). Opinions hi ha , de tota mena, tot i qui pugui pensar que som Lo que faltava per a un qüè, tot i que l'expressió és un vial d'anada i tornada. Per això demano respecte i moderació malgrat desacords. Com he dit - second chance -

dijous, 11 d’octubre del 2007

Anònim o la pena de no tenir personalitat (part 2)

L’anonimat es podria emmarcar dins moments puntuals de feblesa, de voler protegir les teves dades privades, la por d’assumir el teu error, les ganes de fer mal gratuïtament amb l’eina de la mentida. Com dic, en un moment puntual algú pot caure en aquest parany.
Bé, la cosa pot ser anecdòtica sempre que l'anonimat sigui constructiu. Es pot ser anònim amb l’altruisme envers altres persones o llocs. ( això és un bon anònim ).
Però hi ha que tenir cura quan un fa ús de l’anonimat com eina de menyspreu o insults .

Perquè?

És quan esdevé una malaltia que necessita tractament i ajuda. Normalment aquest tipus d'anònim viu en un món diferent, un món d’odi, tristesa, solitud, “ego-eclíptic”.
La veritat, si analitzes la situació d’aquest tipus d’anònim, l'últim que et ve a la ment és odi, doncs saps, que una persona per arribar a aquest estat, arrossega darrera seu, el fracàs i la desesperació de no haver sabut ésser una persona modesta i senzilla i que la prepotència i l’ego està corroïen el seu ser interior.

dimecres, 10 d’octubre del 2007

tergiversar la rotonda

CIU informa a la web local de la maravellosa rotonda. D'acord, la rotonda ja està feta. Pero cal entrar en critiques al govern d'abans de la moció de censura? I a més una critica de mentides?

CIU diu això a la web local:

Celebrades les eleccions, MxV-ERC i PSC van fer un pacte de govern i, incomprensiblement, van decidir renunciar a la construcció de la rotonda argumentant que "no era prioritària". Quan la DGC va rebre la renúncia, no s'ho creien. No hi havia precedents. Vam perdre els diners i la rotonda es va quedar sense fer.
Quan, després de la moció de censura (març 2004), CiU va tornar al govern, es va haver de començar de nou tot el procés. A hores d'ara, i amb 4 anys d'endarreriment per culpa dels entrebancs posats per MxV-ERC

Primer.- Renunciar a qualsevol modificació del traçat de la carretera BP5002, al seu pas pel terme municipal, mentre no es tinguin els resultats de l’estudi de vialitat de la Diputació de Barcelona. Aquest punt inclou deixar en suspensió la rotonda planejada a l’entrada del municipi.

Segon.- Instar a l’Àrea de Vies Locals de la Diputació de Barcelona a presentar el resultat de l’estudi sol•licitat tan aviat com sigui possible, en acte públic, per tal de començar amb tota celeritat a executar mesures correctores per reduir la sinistralitat d’aquesta carretera al pas per Vallromanes.


Srs de CIU, vostes entenen la diferència entre renúnciar i suspendre?


MxV-ERC va renunciar a la modificació del traçat sense un estudi de vialitat previ i per això va suspendre la rotonda, que vol dir - Deturar per algun temps el curs d'una cosa



PD: I AQUESTA PROMESA?
.

Despotisme?


El govern (CiU+IVall), en només 4 mesos, ha demostrat la seva incompetència. En el darrer ple ordinari, el 4 d’octubre, es va escenificar clarament.


dimarts, 9 d’octubre del 2007

Camil Ros s'afegeix a les opcions de Joan Puig i Francesc Canet per ser cap de llista d'ERC al Congrés

Des dels sectors d'ERC més pròxims al sindicalisme s'ha posat sobre la taula el nom de Camil Ros,(nascut a Vallromanes) secretari general de la UGT a les comarques gironines, perquè sigui el pròxim cap de llista republicà al Congrés.

Llegir més

Informació suministrada per Víctor Pàmies del article a Vilaweb.