dijous, 7 de juny de 2007

Casal d'estiu


RECORDEU QUE AVUI S’OBRE EL PERÍODE D’INSCRIPCIÓ PEL CASAL D’ESTIU I QUE AQUESTA NIT ES FARÀ LA REUNIÓ INFORMATIVA

Això és el que diu la pagina web de l’ajuntament. Finalment avui hi haurà reunió informativa, però no passa res, tu si vols ja podies inscriure al teu nen avui sense estar informat, "que leches".

Bé suposo que la reunió informativa és a les 8 de la tarda com ho era ´l’altra inexistent.

Això en dic organització.

4 comentaris:

itaca2000 ha dit...

Així funciona l'equip de govern, encara actual, del nostra ajuntament, i, encara i així, hi ha gent que els ha tornat a votar. Hi ha gent a la que li va la marxa. 10 meu, quin país. Espero que no hi durin massa, clar que això no depèn de nosaltres ja.

vpamies ha dit...

I la sorpresa, eh? Quan jo era monitor d'esplai tampoc els ho explicàvem pas tot als pares... si no, no haguessin apuntat els seus fills a les colònies. :-)

[Era per treure roent a la situació]

I carregar-se de paciència!! Que després, per sort, les coses acaben sortint bé per inèrcia.

Anònim ha dit...

El dia 10 en teoria, obren les piscines. A l'Ajuntament no saben res de res: ni de preus, ni de curset de natació pels nens.
La noia que hi ha recepció només saps que ella fa poc que està a l'ajuntament.

Esperem que l'inèrcia funcioni!!!

abril70 ha dit...

de puta pena, el tema del casal!, amb perdó per l'expressió, però hem de descarregar la ràbia d'alguna manera.
continua la mateixa empresa, encara que l'any passat van haver moltes queixes dels pares, l'empresa va ser avisada de que faria el casal el dia 6, segons la noia que hi havia a la reunió, quan la primera reunió estava convocada pel dia 5, soooorttt que la van anul.lar, si nó que ens haguéssin explicat. a veure si tenim sort amb el proper regidor d'ensenyament, i d'altres coses...