dissabte, 7 de juny del 2008

VALLROMANES - BLANES - (GIRONA - NO)


Avui fa just una setmana, es va organitzar la "Vallromanes - Blanes - Girona" des dels Trinxacadenes. Una sortida en BTT fantàstica. Vam sortir des de Vallromanes direcció Can Rabassa, per enfilar el Camí de Can Nadal fins a Sant Bartomeu, seguint cap a Coll de Parpers. 19 "beteteros" amb les seves respectives companyes de dues rodes. El temps.... el més adient per anar en bicicleta, núvol i sense pluja o algun plugim esporàdic. Abans de començar a pujar cap el Santuari del Corredor, fem una trialera i corriols. Som dalt el Corredor on aprofitem per carregar els bidons i menjar un entrepà, algú fa un cigarret. Baixada del Corredor, per pujar per la part més dura del trajecte, cap a Sant Martí de Montnegre (parada descans), seguim cap al coll de Can Benet, baixem a Horsavinyà, Tordera i agafar la riera fins a Blanes.


Arribant a Blanes per la riera, estem baixant a una mitja de 45 km hora, manca aproximadament un Km per arribar, de sobte un africà moreno davant nostre amb un "ferro" , ( es diu de la bicicleta la qual no és adequada per anar amb bicicleta ) l'africà es tomba , ens veu venir a tota "pastilla", comença a pedalejar com un desesperat per a que no el passem, pedala i mira enrere, nosaltres pedalem mirant endavant, arribem a Blanes, no l'hem agafat, l'africa s'atura saltant de la bici i tirant-la al terra, ens mira i diu "SOY BUENO EH".

Total 73,8 KM fets amb 5 hores 10 minuts de pedalada ( 7 hores acumulat-aturades ). Els 19 van acabar la ruta. L'endemà tocava Blanes - Girona, però la forta pluja va crida a cancel.lar la sortida. Tornem a Vallromanes


Perfil recorregut


Google Track

divendres, 6 de juny del 2008

dijous, 5 de juny del 2008

Referendum2008


S'ha escollit el Principat de Catalunya per dur a terme aquest referèndum virtual, no amb ànims de discriminar la resta de territoris dels Països Catalans,sinó per conèixer quina acceptació tindria aquest dins l'àmbit polític actual.

La participació romandrà oberta durant sis mesos, a partir del dia 25 de Maig de 2008 i fins el dia 25 de Novembre de 2008 . Es pretén donar la possibilitat de votar a totes les persones que actualment estiguin empadronades dins del Principat de Catalunya.

Un cop acabat el període de votació, es publicaran els resultats obtinguts i seran enviats a l’administració per tal d’obrir un debat seriós sobre aquesta matèria.

Aquest projecte surt de la iniciativa privada i, per tant, no hi ha la presencia de cap partit polític ni cap entitat. Els responsables d’aquest projecte es comprometen a no difondre les dades personals.

dimecres, 4 de juny del 2008

El joc de les diferències o errades

La regidoria de benestar social organitza aquest acte cultural.

Troba les diferències o errades gramaticals al full


Fábúlá

La bruja

Una bruja tenía como profesión vender encantamientos y fórmulas para aplacar la cólera de los dioses; no le faltaban clientes y ganaba de este modo ampliamente la vida. Pero fue acusada por ello de violar la ley, y, llevada ante los jueces, sus acusadores la hicieron condenar a muerte.

Viéndola salir del tribunal, un observador le dijo:

-Tú, bruja, que decías poder desviar la cólera de los dioses, ¿cómo no has podido persuadir a los hombres?

Nunca creas en los que prometen hacer maravillas en lo que no se ve, pero son incapaces de hacer cosas ordinarias.

G.M.


Post a requeriment d' un ciutadà