dissabte, 7 de juliol del 2007

TOT PER LA PATRIA



TOT PER LA PATRIA


El ple del dia 5/7/07 es va fer menció al perquè l’ajuntament te aquesta pastilla/enllaç a la web de l'ajuntament.



La Sra. alcaldessa desconeixia que això estigues a la web de Vallromanes segons va dir (ens hauriem de mirar la web, oi?). Bé, els ajuntaments son lliures de negociar la pagina web i promocionar gratuïtament el que creuen adient envers els seus ciutadans. Però estaria bé saber el perquè i on va sorgir aquesta iniciativa. Esperem una resposta.

divendres, 6 de juliol del 2007

Ple 5/7/07 - Quick Comment.



  1. Aprovació acta de la sessió del dia 16 de juny de 2007

    Aprovada per majoria.

  2. Donar compte de l’acord del Consell Comarcal del Vallès Oriental de declaració com a arbreda d’interès comarcal del conjunt de 213 plataners de la riera de Vallromanes
  3. Aprovació de la delegació en la Diputació de Barcelona de determinades funcions de gestió i recaptació de tributs

    Aprovada per majoria.

  4. Proposta de modificació de l’ordenança fiscal núm 27 reguladora de la taxa per la prestació del servei d’escola bressol

    Aprovada per majoria.

  5. Proposta d’adjudicació de l’alienació, mitjançant concurs públic, de les parcel·les 1 i 2 de la Unitat d'Actuació XX "Can Morera Xic"

    Aprovada per majoria.

  6. Moció de suport al Correllengua 2007

    Aprovada per unanimitat

  7. Informes d’alcaldia

    Políticament correcte els regidors en la seva informació. L’oposició agraeix el bon tarannà dels regidors al govern i critiquen el despotisme continuista de l’alcaldessa.

  8. Precs i preguntes

    El que més em va cridar l’atenció, es quan una persona del públic demanà a l’alcaldessa que expliques la seva frase " DE TRANSPARÈNCIA NO VULL PARLAR ". La resposta de la Sra. alcaldessa va ser que volia dir el que la frase diu. O sigui, " QUE DE TRANSPARÈNCIA NO VOL PARLAR", i no va argumenta ni raonar el que va dir. Això potser és el que mes em preocupa de tot el Ple. Pot ser considerat com una anècdota, però .........................

dijous, 5 de juliol del 2007

MxV-ERC obre un blog participatiu.


MxV-ERC obre un nou bloc participatiu a Vallromanes. Segons es pot veure de moment, s’ha iniciat una campanya d’adhesions per a que els plens tinguin lloc al Casal i no a la sala de plens de l'ajuntament. Tot hom pot exercir el dret d'adherir-se. Bé des d’aquí donem la benvinguda a aquesta iniciativa que és d’agrair, i on tot el poble pot estar informat i dir la seva.

dimarts, 3 de juliol del 2007

Ple Ordinari 5 de juliol,si ,si , ordinari!!!


Ordre del dia

  1. Aprovació acta de la sessió del dia 16 de juny de 2007
  2. Donar compte de l'acord del Consell Comarcal del Vallès Oriental de declaració com a arbreda d'interès comarcal del conjunt de 213 plataners de la riera de Vallromanes
  3. Aprovació de la delegació en la Diputació de Barcelona de determinades funcions de gestió i recaptació de tributs
  4. Proposta de modificació de l'Ordenança fiscal núm 27 reguladora de la taxa per la prestació del servei d'escola bressol
  5. Proposta d'adjudicació de l'alienació, mitjançant concurs públic, de les parcel·les 1 i 2 de la Unitat d'Actuació XX "Can Morera Xic"
  6. Moció de suport al Correllengua 2007
  7. Informes d’Alcaldia
  8. Precs i preguntes

dilluns, 2 de juliol del 2007

Ple a Vallromanes - Article x David Ricart.

Abans que res, felicitar a David Ricart i la Sonia per la seva nova patermaternitat. Desprès d’uns dies suposo que d’allò més atrafegats, en David ens explica així la seva primera experiència en un Ple a Vallromanes:


Volia reflexionar sobre el que va passar al darrer Ple, el del cartipàs. Sincerament, pensava que l'alcaldessa -i ho dic per converses que hem mantingut- aprofitaria l'inici d'aquest nou mandat per fer un canvi en la relació amb l'oposició, una nova manera de fer les coses per començar a reduir la crispació, un intent de cercar el consens amb l'oposició, i més quan aquesta oposició és amb cinc regidors, la llista més votada. Pensava que em trucaria per parlar-me dels punts que volia portar a Ple, que intentaria consensuar amb nosaltres algun punt, doncs no, no ho va fer. Com si no hagués entès els resultats, va passar olímpicament de nosaltres i va portar a Ple un seguit de mesures que al meu entendre signifiquen un retrocés democràtic de l'ajuntament. Amb el nostre vot en contra, el govern de continuïtat va decidir que els plens es continuaran fent cada tres mesos i a la sala de sempre, que es passen totes les competències possibles del Ple a la Junta de govern; des de les contractacions d’obres fins a l’aprovació –encara que sembli increíble- del padró d’habitants i la proposta de les dues festes locals, (què tenen por que votem en contra de les festivitats de Sant Miquel i de Sant Vicenç?) i que als onze organismes on l’Ajuntament hi participa només ens representaran els sis regidors del govern. No comencem bé.


Retall del blog de David Ricart.

Links i fotos de Josep Mª Garcia


Bé, en aquesta vida tots, (tu i jo) hem de saber estirar i afluixar la corda. Hem de pensar, en que és, el que la majoria vol i com aconseguir el màxim sabent que mai el suficient , per a tothom. Malauradament hi ha massa indrets i/o persones que no coneixen o entenen les majories.