dimarts, 12 de juny del 2007

NOTICIA: Han obert les piscines.


Per a qui encara no ho hagi vist, les piscines estan obertes. De moment es sap gracies al boca - orella de la gent del poble, doncs no hi ha hagut cap tipus d'informació oficial.
Jo vaig anar-hi ahir amb els meus fills. Vaig preguntar com era el tema del carnet de temporada. Vaig preguntar les diferències de preu de treure carnet sols pel Juny i Juliol ( 1 mes i mig ) però la resposta va ser " la verdad no se lo que tengo que cobrar " ( la senyora no te la culpa ). Desprès va dir ; el que queda d’aquest mes és un preu, el Juliol es un altre preu, L' Agost el preu del Juliol, i que per a beneficiar-se del preu has de treure abonament Juny, Juliol, Agost.
O sigui de moment he tret abonament pel mes de Juny, i al Juliol ja veurem que passa.
Això, si, vaig gaudir amb els meus fills de la piscina " mogollon"
ÉREM SOLS.


HI HAURA CURSET DE NATACIÓ?????

1 comentari:

Anònim ha dit...

sol, sol, ummmm!!!! ... nosaltres tambè hi erem (jo i els meus nens).

Bè, bromes a part si que hi haurà curset de natació. Les incripcions comencen el 19 de juny.
Si estàs interessat i per experiència et diria que fessis l'inscripció el primer dia i quant obre l'Ajuntament. Hi han poques places i de seguida s'omple.

Tenint en compte això, i que els nens al juny no van a cole per la tarde i que encara no han començat els casals, no entenc perquè no programen un curset pel juny, ni que sigui per tres semanes.

Hi haurien més nens amb possibilitat de fer curset.

Des de l'Ajuntament tambè han dit que el socorrista que hi havia l'any passat (i que jo personalment crec que no va entendre mai que era el socorrista de la piscina i no un xulo-piscines) aquest any no hi serà.

L'any passat va ser lamentable, hi havia dies que semblava la pressó de 4 camins, i no la d'un poble petit, verd i tranquil com esperem sigui en el futur.

Un dia, després que va venir a dir-me quelcom que no em va agradar vers als meus fills (que si corren, que si cridant, que si...) vaig pensar, donat que era desmesurat) en enviar-lo a la m..., després vaig contar fins a 10 per elaborar un raonament dins del que seria la 'gestió saludable del conflicte' (es que tinc molta moral), i vaig dir quelcom semblant a:
-Mira, te agradezco mucho que quieras contribuir en la educación de mis hijos. Lo tendré en cuenta. Ahora bien, también permiteme que no tome al pie de la letra tus indicaciones dado que tenemos formas dispares de leer la situación. Este es un espacio lúdico para mis hijos y para mi, y para ti es tu espacio de trabajo.
Cada año, venimos y pensamos seguir viniendo de la misma forma en que lo hacemos.

Crec que no va entendre res, però jo em vaig desfogar i no va tornar a dir-me res, perquè la piscina es va anar omplint de persones i va trobar noves cares per incriminar.

Total, els meus nens han estat molt contents de saber que no tornarà. Bè .. esperem.