dissabte, 16 de juny del 2007

DES DE "EL RESPECTE" x Josep Maria Garcia


Avui ha estat format el nou consistori a Vallromanes. Josep Sagarra com a regidor electe més jove i Maria Cabot com a alcaldessa electe més gran, han presidit la sala de plens (que no ha estat fet al Casal de tots els Vallromanins)

L’acte protocol·lari ha començat amb majoria per imperatiu legal. Així és com han jurat els càrrecs els 5 regidors de MxV-ERC i un càrrec de CIU ( Maria Cabot segur que farà una estirada d’orelles ).
Abans de la votació a alcaldable hi ha hagut torn de paraules per a els alcaldables amb ordre de més votats a MENYS votats.

1. David Ricart
2. Lurdes Prims
3. Maria Cabot

Perles:

- Maria Cabot:

" Dono gracies als votants que ens han fet guanyar "
" Gracies al suport de persones pròximes i iVall durant la Campanya"
" Demano als regidors respecte i que no hi hagi més mentides i anònims"

No tinc perles de David Ricart i Lurdes Prims. Han estat correctes.

Per cert. Durant el discurs de En David Ricart, el qual començava així:

Sr. alcaldessa en funcions, no comencem bé. Fins aquí a pogut arribar el Sr. Ricart fins que amb aire de falta de respecte ( i ella ha estat qui ha demanat respecte ) i educació, Maria Cabot ha interromput el discurs i per estupefacció de tots els assistents, la Sra Cabot ha dit la super-perla del dia.

Maria Cabot - " Perdó, dirigint-se al Sr. Ricart i al Secretari " "Encara soc alcaldessa en funcions? "

Bé, riure per no plorar. Maria Cabot ha entès que no seria alcaldessa fins desprès de la votació que tindria lloc al cap de 10 minuts.

Seguidament el Sr. Ricart ha reprès el seu discurs tot dient: "Sr. alcaldessa en funcions, no comencem bé"
Ha fet revisió del POUM, del PEIN, falta de renovació, i una mica dels punts de la campanya. Tot recordant a Maria Cabot la "pataleta " de la passada formació de consistori fa 4 anys on deia la Sra Cabot que en un poble petit l’alcalde hauria de ser el cap de la força més votada.

Parlant de respecte, durant el discurs de la Sra. Cabot, en el moment de deixar anar una de les perles, hi ha hagut un incrèdul ronroneix , el qual aturant el discurs, la Sra Cabot amb aires de confrontació s’ha dirigit als assistents preguntant si és que no se l’escoltava bé. Sra. Cabot no pot fer això, vostè ha de mantenir el seu lloc i educació com a representant dels pocs Vallromanins que l’han votat i com a futur representant per imperatiu legal de tots els Vallromanins.

CIU i iVall tenen moltes coses que explicar als seus votants i això és una bomba de rellotgeria.

Per cert felicitats al nou consistori, que desprès d’elegir a Maria Cabot com alcaldessa han ofert un pica pica a l’ajuntament nomes pels components de CIU i iVall amb familiars i simpatitzants, esperant que no hagi sortit del pressupost de tots els Vallromanins i que hagi estat una ofrena dels simpatitzants de CIU i iVall o un anònim.

Apa, un rotet i bon profit. podria dir més coses , però amb les 4 que dit no cal dir res més.

27 comentaris:

Anònim ha dit...

No hem d'oblidar que .......MXVallromanes-ERC ha guanyat aquestes eleccions.

Vull felicitar i donar tot el meu suport en aquests propers quatre anys als meus companys i dir-los des d'aquest Blog (encara que ja ho saben) que hi serem amb ells, als plens i allà on faci falta, com hem fet abans, durant i desprès de la campanya, treballant en equip.

No hem obtingut l'alcaldia, ens l'han press, però tot i així segueix el nostre bon humor, la il·lusió i les ganes de treballar per aquest poble.

Així que, vinga ....... a continuar treballant!!!.

Anònim ha dit...

Robbin, perquè et prenguin alguna cosa primer has de tenir-la.
De tota manera, prefereixo la teva ànima de grouppie, el teu entusiasme naïf, que no pas el freakisme que vé d'Orlando, que no m'agrada...ni en conserva.
Una abraçada i a continuar treballant...des del respecte, com diu en Josep Maria García.

Anònim ha dit...

Home Xavi, feia temps que no et veia pels blogs....... potser pq no t'atrevies a possicionar-te?.

Jo també et felicito, tens quatre anys més de feina. Portat be amb la iaia que m'han dit que te molt males puces.......

Per cert, continuarem treballant, no tinguis cap dubte.

Anònim ha dit...

Possicionarme, dius. Citant a Groucho, "mai voldria pertanyer a un partit que m'acceptés a mi com a afiliat".
Canviant de tema, estimada Robbin, quina és la cançò de la teva vida?

Anònim ha dit...

Sra.Cabot,és trist voler pertànyer quan ja t'han demostrat que no et volen, molt trist.

Anònim ha dit...

Aisssssss Xavi, que "cansino" ets, però be, et contestaré.

Possicionar-te?. Ho has fet sempre. Potser no estiguis afiliat, ni ho se ni m'importa, però ets un càrrec de confiança, que encara és pitjor. Per cert, tracta també be a la Prims i als seus, que tindran l'Alcaldia dintre de dos anys, no sigui que et jubilin amb la iaia.

La cançó de la meva vida, dius?....... apa que a tu t'ho diré!!!, encara que sí escriuré una dita que va al "pelillo" a tu i als teus......

"La ambición es el estiercol de la gloria"

Pietro Aretino

Anònim ha dit...

Josep Mª, com es diu la musiquilla que sona quan entro al blog?

Anònim ha dit...

Robbin, no tens sentit de l'humor, així que ho deixo estar.
Per cert, està bé que tinguis un llibre de cites, però tendeixes a dir-les de manera inapropiada.
Oblida el ressentiment, la vida és més important que la política.

Anònim ha dit...

Xavi...... m'aburreixes. És més del mateix, buffffff .....

Bona nit, que demà treballem.....

Anònim ha dit...

Robbin, sempre fas el mateix, quan no sents el que vols sentir, és a dir els comentaris meravellosos del teu club, desconnectes. Massa autocomplaent, incapaç de raonar. Reina, amb tu no es ni gratificant, ni divertit, parlar. Així és que, oblidem.

Josep Maria ha dit...

Quince la musica es de :
Billy Mclaughlin (Album Guitar meditations)

http://sonific.com/gateway/songspot/f64386d1cd87de368e6c0053e865c4205fe04309

Anònim ha dit...

Xavi, Xavi ....... però, és que vols parlar?. Home, la veritat, amb els teus comentaris (des del respecte, com be dius), dient paraules com: grouppie, naïf, freakisme ........ seguint la mateixa línia de despropòsits cap els que no som del teu partit... en comptes de rebatre el que no estàs d'acord amb fets i fonaments, en sèrio vols parlar?. No tinc cap problema.

Aisss Xavi Moya ja t'ho vaig dir una vegada ....... en política, pot passar de tot!!!, fins i tot entre els integrants d'un mateix partit. T'ho dic en sèrio, que porto a l'Administració 18 anys, i les he vist de tots colors.

Mai s'ha de prendre part d'un partit, encara que el teu cas es diferent, però ja et dic, fins i tot, dins de les mateixes files poden haver escisions ...... i es clar, desprès passa el que passa, perquè hi ha molta gent jove militant, periodistes, amb la seva carrera acabada, i amb moltes ganes de treballar, d'implantar noves tecnologíes a les ràdios locals, de fer bones entrevistes i bons debats, sense prendre partit per ningú, i menys en campanya elecoral .......


Ja puc entendre que amb el càrrec que ocupes has d'escombrar cap a casa, però, intenta no insultar ni portar-te tan malament amb els altres grups polítics, perquè ja et dic....... en política mai pots dir que està tot escrit!!!

Bona nit Xavi, relaxat i descansa .....

Per cert, canviant de tema, et faré una pregunta ....... estàs d'acord que els plens es facin al Casal?, ja que és més ample, fa menys calor, i el més important ...... l'accessibilitat a persones disminuïdes.
En cas que estiguis d'acord, pots passar pel local de MXVallromanes-ERC i signar en els fulls que tenim preparat.

Anònim ha dit...

Perdona si t' he ofés, de debò que no era la meva intenció. Grouppie i naïf no són cap insult i "Freakisme" no anava per tu. Deixem-ho, volia anar de "bon rotllo" però suposo que entre tots dos ho hem embolicat cap a una altre cosa.
Una abraçada.

Josep Maria ha dit...

Reconciliació, bé , per cert Xavi, si estàs d’acord amb el que en Robbin diu de firmar per a que els plens es facin al Casal, seria una bona cosa, a més te lògica oi?
Que opines, va diguis

Jordi Gomara (itaca2000) ha dit...

La vida és més important que la polìtica???? Per al senyor X. Moya no ho crec que sigui perquè la seva feina depèn de la política (i d'una política especialment). Maco seria que la vida fos més important que la política, però és que de la política depèn la vida, tot a la vida depèn de la política, el que demà tinguis diners per comprar el que necessites, el que el teu poble es converteixi de la nit al dia en un lloc insuportable per a viure-hi. Desgraciadament o no totes les coses que t'afecten a la vida depenen de decisions polítiques, i d'acord amb qui mani i el seu tarannà més o menys democràtic les coses poden ser més d'un color que d'altre a la teva vida. Ja ho va dir Bertolt Bretch, això.

I gràcies per allò de freaki no m'havien dit res mai tan maco. Per cert, en comptes de ser tan simplista sr. Moya per contestar a les coses perquè no fa una anàlisi profunda i exhaustiva com jo he fet. Els arguments es rebaten amb arguments però dificilment es pot rebatre una cosa quan està basada en coses tan certes com les que jo escric en els dos darrers articles, oi? I més quan les dues mateixes persones que estan ser tan incoherents en signar el pacte estaven dient el que jo explico davant el micròfon i davant els seus nassos sr. Moya. Per cert, no el considero tan bon entrevistador, dubtava molt i s'equivoca reïteradament en parlar.

Anònim ha dit...

Robbin, Josep Mª, sabeu de sobra que això és una pregunta trampa i que per ética no puc signar aquest document, com tampoc ho signaria el vostre cap de premsa en cas de ser la situació a l'inrevés. De tota manera, es tracta de decisions politiques que han de discutir els polítics, jo no ho sóc de polític i, ho deixo clar d'una vegada perquè ho sapigueu, el meu modus vivendi no depèn dels polítics, tinc una empresa privada de la qual surten la major part dels meus ingressos.
Si voleu, podeu proposar a l'equip de govern la meva destitució i proposar al Sr. Gomara aquesta feina, crec que és un entrevistador genial.

Anònim ha dit...

El Sr. Gomara no va ser entrevistat a ràdio Vallromanes per vostè, Sr. Moya, en un programa "cultural" que es fa els divendres? Tan malament el vareu tractar? Així us ho agrareix? Si tan "insuportable" li resulta viure al nostre poble, que es quedi a Orlando, Florida, USA, i així ens fa un favor a tots plegats.

Josep Maria ha dit...

Xavi, respecto i entenc la teva posició.
Ara no em sembla bé que diguis que demanem la teva dimissió i proposem a en Jordi, per mi aquest últim comentari sobra, tot dient que entenc i respecto la teva posició

Salut

Josep Maria ha dit...

Per cert Miki Mouse, qui ets? seria bo que t' identifiquessis, som gent entenedora, no cal que t' amaguis.

Cordialment.

Anònim ha dit...

Visc en un park d'atraccions d'Orlando, Florida, USA, i un tal Gomara ja em té fins als collons perquè només fa que criticar-me. S'hi estarà gaire per aquí, aquest friki?

Josep Maria ha dit...

Miki, les critiques es poden contestar amb arguments, debat i respecte. Com acudit el que dius esta bé o no, però no aporta solucions.

Anònim ha dit...

Josep Maria, d'acord amb el que dius respecte amb en Gomara, si bé els comentaris d'aquest senyor vers la meva persona crec que són reiteratius, gratuits i ofensius.
Si hem de ser més moderats, siguem-ho tots.

Anònim ha dit...

Bona tarda Xavi,

només vull dir-te que evidentment comptava amb que et posava en un compromís respecte a la recollida de signatures per tal que els plens es facin al Casal, però, encara que entenc que no signis aquest document, m'agradaria saber la teva opinió com a professional de mitjans de comunicació.

Més d'una vegada t'he dit, per aquests mitjans, que pertanys a un grup polític, a CIU, i en aquest mateix post, tu vas referir-te a una cita donant a entendre que no era així.

Doncs, si segons tu m'equivoco, per què, com a mínim, no dones la teva opinió?

Anònim ha dit...

Responent a les teves preguntes, Robbin, no pertanyo a cap partit polític, mai ho he fet i crec que mai ho faré. Pel que fa a la segona pregunta, permétem que em reservi l'opinió.

Anònim ha dit...

Jo tampoc pertanyo a cap partit politic.

Antonim=TONI fent d'ANONIM.

Anònim ha dit...

Be Xavi,

tens tot el dret a reservar-te l'opinió, per suposat.

Segueixo sense entendre-ho del tot, i per altre banda m'hagués agradat que com a vallromaní i professional et "mullessis", però és la teva decisió, així que no insistiré.

Jordi Gomara (itaca2000) ha dit...

Qui no deixa de pensar en mi i de continuar ficant-se també amb mi, és evidentment és el senyor Xavi Moya, sense jo haver-me ficat amb mi, escriu aquí: "De tota manera, prefereixo la teva ànima de grouppie, el teu entusiasme naïf, que no pas el freakisme que vé d'Orlando, que no m'agrada...ni en conserva". Per quin motiu no calla ja la boca d'una vegada i que se`n vagi amb el seu amic toni ibañez, àlies miki maus, que no té ni la més remota idea que és Orlando, per cert. Per a conèixer una ciutat primer cal venir-hi, segon tenir una casa dins la ciutat, no anar un hotel a "downtown" ni al costat de "Màgic Kingdom", per viure el context social real, i tercer tenir molts amics i coneguts a la ciutat, perquè sinó correm el perill clàssic de ridiculitzar una ciutat fent al·lusió per exemple a personatges de Waltd Disney que poc tenen a veure amb la realitat de la ciutat i els seus habitants, doncs el món de Walt Disney aquí passa tan desapercebut i distant, i lluny i fora de la vista, per la gent (no pel turista de cap de setmana) que si no t´hi porten expresament, diries que Walt Disney i Orlando no tenen absolutament res a veure i que el Magic Kingdom no existeix a aquesta ciutat; però com sabem ben bé, la ignorància és atrevida.