dijous, 31 de maig de 2007

Post-Debat x Victor Pamies


Avui, a les 20.00 hores ha tingut lloc a Ràdio Vallromanes l'esperat debat dels candidats a l'alcaldia de Vallromanes. Durant gairebé una hora, Xavi Moya ha moderat el debat entre David Ricard, cap de llista de MxV-ERC; Lourdes Prims, cap de llista d'iVall, i Maria Cabot, cap de llista de CiU.

Gairebé una hora de debat, aquell debat que ens hagués agradat escoltar abans de la campanya. I que ens ha agradat escoltar ara, després de la campanya. I que voldríem que se seguís repetint, amb normalitat i per interès públic.

A casa, hem deixat tot el que havíem de fer a aquesta hora i hem escoltat el programa amb interès.

Ara, m'agradaria que, els qui no l'heu pogut escoltar en directe, ho feu quan tingueu temps. L'he gravat, l'he penjat d'Internet i el lliuro a la vostra disposició en aquesta adreça:

http://www.yourfilelink.com/get.php?fid=337396

És un fitxer temporal, que només estarà disponible 15 o 30 dies des de la darrera descàrrega. Si en algun moment algú se'l volgués baixar i ja no fos disponible, que deixi un missatge en aquest comentari del blog i el tornaré a actualitzar.

Són gairebé 50 Mb de fitxer wav (comprimit en format zip), amb una durada de poc més de 50 minuts.

Escoltem-lo i el comentem. Us sembla?

1 comentari:

vpamies ha dit...

Gràcies per fer-te ressò del meu comentari, Josep Maria.

Vaig pensar que potser algú que no va poder escoltar el debat en directe li podia interessar d'escoltar-lo amb tranquil·litat.