dimarts, 29 de maig del 2007

Post-Debat a manca de Pre-Debat

Dimecres 30 de maig a les 20:00 h:
Programa en directe a Ràdio Vallromanes, als 94.2 de l'FM, per debatre el resultat de les eleccions municipals a Vallromanes, amb la presència de:

  1. David Ricart, cap de llista de MxV/ERC
  2. Lourdes Prims, d'IVall
  3. Maria Cabot, de CiU.

Esperem, seny, sentit comú i cordialitat, sense cap dubte molt interessant.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Avui a Vallromanes hem pogut gaudir de un debat Post-Electoral. Es d’agrair. Ens hagués agradat més fer un debat Pre-electoral que es més útil i més enriquidor ara be no tant original com el que hem escoltat avui.

Aclariré 2 conceptes que en el tema del POUM s’han posat sobre la taula:
1. A on pensa Mésx Vallromanes Esquerra que han d’anar els pisos de protecció oficial?
A on si només queda el camp de futbol com a terreny municipal?
2. Per què MésXVallromanes havia aprovat un pla per fer 92 pisos al llac?

Resposta 1.
Tota promoció té per llei que guardar una reserva del 30% per a ús de Vivenda de Protecció Oficial VPO. Els ajuntaments han de utilitzar aquest terreny per a la VPO.
Davant d’aquest fet un ajuntament pot triar:
A. Subhastar els terrenys a un promotor privat i reservar els diners per fer vivendes a altres terrenys (Camp de futbol per exemple) Veieu post sobre la subhasta en ple extraordinari 4 hores abans del començament de campanya.
B. Incloure a la promoció de vivendes un 30% de les que es construeixin.
El model proposat per MésXVallromanes es el B. No perdem terreny públic i No concentrem vivenda de protecció oficial en un sol espai.

Resposta 2.
Com es conegut a la entrada de Jacint Borràs com a regidor de urbanisme l’any 2003 es va trobar un projecte de 42 vivendes de 3 alçades en línia tangent a la riera i a la zona del Llac. Donat que aquesta planificació era contraria a les normes subsidiàries(No respectaven el terreny del llac) es va aturar el projecte.
Es va demanar que es refés el projecte i continués amb el model de Can Poal. Els promotors varen presentar llavors el famós projecte de 92 pisos. Aquest projecte no estava aprovat i no es tenia la intenció d’aprovar-se Això si tampoc es va desestimar, no va averi temps una moció de censura va apartar a en Jacint de la regidoria d’urbanisme.