dilluns, 30 de juny del 2008

MxV-ERC informa en el seu butlletí


Primer aniversari

Ara fa un any, el 27 de maig de 2007, vam guanyar les eleccions municipals. 347 vots ens van convertir en la llista més votada, uns vots que representaven el 34% i que ens donaven 5 regidors, clarament per davant dels 3 d’IVALL i dels 3 de CiU.

La renovació va guanyar, però no tenir una majoria absoluta va facilitar el pacte entre IVALL i CiU, un pacte que consagrava la continuïtat de Maria Cabot d’alcaldessa. Només ens van faltar vuitanta vots. Durant aquest any que ha passat molts veïns ens han dit si hagués anat a votar us hagués votat a vosaltres. La nostra resposta no pot ser altra: Doncs ja saps què toca fer el 2011!”.

Però encara som al 2008, i ens toca exercir l’oposició, controlar la gestió del govern. Si analitzem aquest darrer any, fàcilment s’arriba a la conclusió que ens trobem una bona oposició per a un mal govern. Estic molt orgullós del nostre equip, d’aquest grup municipal i dels companys i companyes que ens doneu suport.

Un grup que treballa, que prepara els Plens, que fa propostes i fa crítiques, que controla l’acció de govern i que està cada dia més ben preparat per governar bé Vallromanes.

David Ricart i Miró

llegir butlletí complet

Proper Ple Municipal:

Dijous 3 de juliol, a les 20h

És un Ple ordinari, s’hi poden fer preguntes.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Penso que tindreu força feina per a redreçar una política cent per cent populista

Anònim ha dit...

espero que aviat s'acabi aquest neo-despotisme desilustrat.