dilluns, 12 de novembre del 2007

Balú II

Capítulo IV

De los delitos relativos a la protección de la flora, fauna y animales domésticos

Artículo 337 (Modificado)

Los que maltrataren con ensañamiento e injustificadamente a animales domésticos causándoles la muerte o provocándoles lesiones que produzcan un grave menoscabo físico serán castigados con la pena de prisión de tres meses a un año e inhabilitación especial de uno a tres años para el ejercicio de profesión, oficio o comercio que tenga relación con los animales.

3 comentaris:

Jordi Gomara (itaca2000) ha dit...

Desconeixia aquest article; si més no, encara que la llei és molt tova respecte el maltractament i assassinat dels animals,veig que contempla pena de presó fins i tot. Doncs, la veritat és que s'ho mereix i més, per la sang freda d'actuar a la manera d'un franctirador.

Gràcies per aquesta esperançadora informació. Ja saps quan el que et fa mal paga per la seva culpa, sents aquella tranquil·litat imagino que semblant al de les famílies que són recompensades amb la recuperació de la memòria històrica.

Anònim ha dit...

Jo no soc de Vallromanes, però si que visc molt a prop i no m'he quedat tant de pedra en veure aquest article, donç estic a una urbanització, i com que m'agraden molt els animals, i sobre tot els gossos, no deixo de sorprendrem de les coses que pots sentir dir a la gent, sobre els animals que tenen els seus veïns (n'hi a que fins i tot volen i trespassen portes, per robar el menjar) fixeu-vos quins gossos. No serà que tenen mes anima que molts humans. Ep! humans que no ens hem d'oblidar que ens diem animal racionals. Voleu dir que aquests que fan el que ha fet aquest energumen ho son de racionals? LLavors, a qui s'hauria d'engaviar?

Anònim ha dit...

L'article textualment diu :"maltrataren con ensañamiento e injustificadamente a animales domésticos causándoles la muerte", només es condemnable.

Es a dir, cal que la mort sigui conseqüència d'un maltractament acarnissat i a més a més injustificat ( es veu que n'hi ha que poden ser justificats), i per acabar-ho d'adobar, també cal que l'animal sigui domèstic.

Aquest article es vergonyos i,al meu entendre, només posa de manifest la indefensió total i absoluta dels animals.