diumenge, 11 de novembre del 2007

Balú

Han mort Balú, el Gos d'en Jordi Gomara un, Vallromani, Vallromanec i Vallromanes conscienciat amb al bé al territori i les persones. L'arma ha estat un calibre 22. Munició molt usual ja que el seu us és tan esportiu (tir Olímpic) com la caça ( abans una forma de subsistència i avui en diuen un esport ). Bé, l'autor dels fets practica un d'aquests esports o potser no, i tan sols esta tocat del bolet i és necessària una actuació immediata i retirar-li l'arma abans no comenci a passejar pel poble estil Clint Eastwood, això si, amb respecte a l'actor . Sols espero que es faci justícia i donar ànims al nostre company Jordi.

5 comentaris:

Francesc Puigcarbó ha dit...

doncs si, potser si que estat un xic desafortunat, però es que resulta que hi ha una cosa que encertada o no s'en diu sentit de l'humor del que em temo n'aneu mancat, o possiblemente sia molt dolent el meu.

Josep Maria ha dit...

Sr, Puigcabó. primer crec que el comentari està en el post erroni. No passa res.
Desprès ja es sap que el sentit de l'humor és relatiu i pot estar més o menys bé encertat.

salutacions

Jordi Gomara (itaca2000) ha dit...

Moltes gràcies, Josep Maria, t'agraeixo molt l'article. Només això, ara mateix em fa més dolor que mai escriure res d'aquest tema. Dir-te, però que les investigacions corresponents s'estan portant a terme per descobrir l'assassí, malgrat que ja en tenim la certesa gairebé al 100%. Hi ha deixat moltes pistes i les evidències, doncs, són molt clares.

Salutacions i gràcies de tot cor

Jordi Gomara (itaca2000) ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Jordi Gomara (itaca2000) ha dit...

Quant al Sr. Puigcarbó em sembla que s'ha equivocat de bloc (o millor en aquest context de "blog"). Crec que el comentari anava al bloc d'un altre vallromanès. I sinó s'hi ha equivocat li prego una mica de respecte, no ja a una vida malgrat que no sigui allò que diuen "humana", sinó com a mínim a les persones que estan patint un procés de dol.