dimecres, 10 d’octubre del 2007

tergiversar la rotonda

CIU informa a la web local de la maravellosa rotonda. D'acord, la rotonda ja està feta. Pero cal entrar en critiques al govern d'abans de la moció de censura? I a més una critica de mentides?

CIU diu això a la web local:

Celebrades les eleccions, MxV-ERC i PSC van fer un pacte de govern i, incomprensiblement, van decidir renunciar a la construcció de la rotonda argumentant que "no era prioritària". Quan la DGC va rebre la renúncia, no s'ho creien. No hi havia precedents. Vam perdre els diners i la rotonda es va quedar sense fer.
Quan, després de la moció de censura (març 2004), CiU va tornar al govern, es va haver de començar de nou tot el procés. A hores d'ara, i amb 4 anys d'endarreriment per culpa dels entrebancs posats per MxV-ERC

Primer.- Renunciar a qualsevol modificació del traçat de la carretera BP5002, al seu pas pel terme municipal, mentre no es tinguin els resultats de l’estudi de vialitat de la Diputació de Barcelona. Aquest punt inclou deixar en suspensió la rotonda planejada a l’entrada del municipi.

Segon.- Instar a l’Àrea de Vies Locals de la Diputació de Barcelona a presentar el resultat de l’estudi sol•licitat tan aviat com sigui possible, en acte públic, per tal de començar amb tota celeritat a executar mesures correctores per reduir la sinistralitat d’aquesta carretera al pas per Vallromanes.


Srs de CIU, vostes entenen la diferència entre renúnciar i suspendre?


MxV-ERC va renunciar a la modificació del traçat sense un estudi de vialitat previ i per això va suspendre la rotonda, que vol dir - Deturar per algun temps el curs d'una cosa



PD: I AQUESTA PROMESA?
.

31 comentaris:

Anònim ha dit...

Pur eufemisme! Hi havia estudis previs de siniestralitat del tram i els experts sempre han aconsellat una rotonda. A ERC no li ha interessat mai el tema de la rotonda per una única raò: perquè CiU apostava per ella. Un tema exclusivament polític, no ens enganyem.

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Josep Maria ha dit...

Perdó, un altre cop no enteneu paraules. Hi ha dades però no estudis. dades és diferent a estudis.

Same shit different day!!!!!

Jordi Gomara (itaca2000) ha dit...

A qui li interessava la rotonda a aquest poble? Per què no s'ha fet un referèndum per exemple abans d'executar-la? No conec cap persona, a part de vosaltres, que volgués una rotonda al poble. I això de la rotonda ja ho preguntava el Salvador Nos quan era regidor i convocava les assemblees per barris i la gent ni deia que no hi estava d'acord.

On cal en tot cas una rotonda és a la sortida de Can Carló, allà sí que no hi ha visibilitat. Però tant se val, fem una rotonda a Can Carló, aquesta que s'ha fet al camp de golf, després la de can Maioles. I després per què no una també a Can Palau, tres o quatre més per la Font de Cera. No, si ja que les regalen per què no fer-les, no? Quin argument! Al final per anar de Granollers a El Masnou caldrà un dia de viatge a aquest pas. Com per anar de l'aparcament de l'escola bressol a l'escola Tres Pins, comptant que en aquell aparcament no hi caben ni la desena part dels cotxes dels pares i mares que porten el fill a l'escola.

Per cert on realment té sentit fer una rotonda per cert si que és a l'encreuament de la carretera de la Roca, en llocs així és on tenen sentit les rotondes. Per què l'ajuntament que és el nostre representant no fa accions per tal que s'hi faci una rotonda allà i no sempre es tregui les culpes dient, "com és un altre municipi nosaltres no hi podem fer res"? Parlem d'una carretera que afecta els nostres veïns no d'un carrer d'un poble.

Jordi Gomara (itaca2000) ha dit...

Per cert, Josep Maria, al torn de precs i preguntes jo li preguntava a la sra. Alcaldessa, REGIDORA D'URBANISME, (veient que la gent feia precs i preguntes de caire personal) que hi havia de la resposta a aquella instància meva de FA UN ANY I MIG, sobre el mur de contenció que m'havien esquerdat per unes obres encarregades per l'ajuntament a Sorea que es van fer realment molt malament.

Jo vaig dir no es tracta de respostes en 72 hores, es tracta d'UN ANY I MIG, evidentment riures a la sala i a l'oposició, i més quan la regidora d'urbanisme deia que no sabia res del tema i que ho consultaria.

D'aquesta i d'altres encara fa molt temps que espero resposta. Ja sabeu on és la informació al respecte.

Jordi Gomara (itaca2000) ha dit...

Em sembla que hi he posat malament l'enllaç. La informació aquí

Salutacions

Anònim ha dit...

Ay, La rotonda... i quan s'executi la de la benzinera, accidents a tord i a dret.

Sento comunicar a aquelles persones que no entenen entre accidents lleus i accidents MORTALS. Mortals com els de Can Carló o a la corva de MOrera Xic però no precisament, a la zona ón s'ha ubicat la actual rotonda.

HI han alternatives a les rotondes. Primer de tot i molt important que amb la rotonda encara hi manca i és, produir un camp de visibilitat més ampli que el "mur vegetal" del camp de golf, no permet.
Segon, construir carrils d'acceleració i deceleració per les entrades i sortides del nucli urbà i les urbanitzacions.

Aquesta rotonda ha estat modificada varies vegades i entre elles , per no "treure"terreny al camp de golf.

NO se perqué, la gent creu que les rotondes són "tant necessàries".En uns casos és eficient, en l'actual de Vallromanes...no.

És clar que, la gent es pregunta que hi anirà a l'espai per ón entravem fins al moment i que és un bon tros. UN HOtel? Un Parc d'atraccions? Una Nau industrial? Un nou forat per al Camp de Golf? que será, será...

Quan es construeixi la Rotonda de la benzinera, per sortir de Vallromanes estarem obligats a pasar per una o dues rotondes com a mínim.

A més rotondes, més consumisme i desgast dels vehícles.

Enhorabona!!

Anònim ha dit...

Oi que cou la veritat? El millor de tot la foto de la Violant i la Erenas juntetes i somrients...

Anònim ha dit...

Això és la rotonda Felip Puig, perqué ell pugui entrar tranquilament al forat impresentable de torre tavernera. ës una rotonda perillosa i aviat hi haura morts i CIU els haura d'enterrar, pero a quin cementiri?

Anònim ha dit...

No teniu remei, cada nova actuació del govern municipal per millorar el poble, salteu de pura ràbia. Uns treballant pel poble i altres utilitzant la retòrica pueril. Aquesta és la realitat.

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

I vosaltres anònims covards que no doneu la cara sou l’exemple de contenció i seny davant dels enrabiats de Més x Vallromanes?

Aquests anònims pro-convergents sou els que afegiu temple a un debat tranquil?

Perdoneu, ens dieu ocupes, demagogs i mentiders, però des de el grup Més X Vallromanes comuniquem, exposem i provoquem debat públic.

Això te un risc. Es clar que qualsevol tarat que somia a esser un cíber-líder es pot comportar com un cíber-macarra i insultar a qui exposa els fets i pretén discutir-los.

Ja podeu anar insultant i continuar amb les cíber-macarrades. Per què ser la força més votada al poble i sentir els comentaris positius de gent que no t’ha votat compensa moltes coses.

Saber que en els debats oberts (Com ara els plens) el teu contrincant polític s’estavella al mateix temps que demostra ignorar els seus documents i les seves pròpies propostes et deixa temps per entre d’altres coses continuar explicant el que penses, encara que, mira, també gent com vosaltres anònims covards de pas aprenguin alguna cosa.

Anònim ha dit...

En política quan un opositor diu que TOT el que fa el govern està malament, la seva actitut despren un tufillo sospitós. És el típic partit que quan governa és absolutament TOTALITARI.

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Josep Maria ha dit...

per cert anònim o anònims perque us fa por donar la cara i dir qui sou. Com a convergents anónims quedeu retratats. aqui podem discutir tranquils. Aquesta moderació vostra basada en l'insult no us ajuda, perqué qui més qui menys sap qui sou.

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Visc a Vallromaes, visito els blocs puc dir que em vaig equivocar votant a CIU i no soc la unica. Com ha arribat CIU al govern i com és el seu entorn ( per exemple ja sabeu qui ) em fa fastic

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Okupas, vilatanas, plató y anónimos ... másssss quisierasssss................

Josep Maria ha dit...

You can run , but you can't hide. Life is not turning around you, so turning around you doesn't make you live.

Anònim ha dit...

No jugues net, nomès esborres els anònims que no parlen bé de vosaltres. Això és trampa!

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Oi que fot, anònim? Comença tu per jugar net.

Josep Maria ha dit...

Com a moderador he esborrat insults. Pots escriure com anònim sempre, i tot el que vulguis, i fer les critiques tant fortes com vulguis, ara això sí, sense insults.

Una abraçada

Anònim ha dit...

Josep Segarra,

Jo no sóc de Més x Vallromanes - ERC!!

Que quedi clar.

;)

Anònim ha dit...

Pues...despues de leer con el maximo detalle posible todo lo que se ha escrito sobre la rotonda, quisiera entender ¿porque realmente es tan mala?. Yo no sé si alguno de los detractores de la ya famosa rotonda, han salido o entrado a la zona a la que pretende dar cobertura alguna vez. Yo..llevo años haciendolo, y os puedo asegurar que si no ha habido un accidente, ha sido un milagro. Quizá (como se comentaba mas arriba) podian haber alternativas, pero...algo habia que hacer. Para los que nunca antes de ahora (lastima..ya no podran) habian usado dicho acceso, os explicare como funcionaba la cosa.
En direccion hacia el pueblo (tambien..mi pueblo). Paras en el stop, con lo poco que te dejaban ver los arbustos, esperabas TU MOMENTO, entonces....dale caña y sujeta fuerte el volante, quiza aparece justo cuando sales uno lanzado, y tienes que darle al coche todo lo que tenga..para que no te caze. Si consigues llegar al carril de incorporacion..todavia no estas a salvo, todo sea que aprovechando que venia uno que entraba, has decidido salir, momento que aprovecha el que venia detras para ocupar sin mas miramientos el espacio que según el codigo de circulación y la señalización..es tuyo.
Si vienes de Vilanova y lo que quieres es entrar..entonces cuidate muy bien de señalizar 100 metros antes, que vas a entrar y sobretodo...haz frenar al de atras antes, sino..lo mas probable es que sino entras deprisa...te deje grabado el numero de su matricula en la parte de atras de tu coche. El efecto secundario de girar alli deprisa, es que quiza..involuntariamente..te lleves a 3 o 4 golfistas.

Y mas de lo mismo...en cualquier uso de esa entrada.

Llevo cerca de 10 años en este pueblo, y me encanta..pero no consigo entender que en una comunidad tan pequeña como la nuestra, haya tal enfrentamiento (con trasfondo politico).

No se proponen cosas, solo se descartan. Si queremos que este pueblo sea mejor...POR favor, si una idea es adecuada AUNQUE SEA DE LA OPOSICION, que se apoye.

Soy Anonimo...si y tambien Apolitico.

Si el problema de la rotonda es el economico, que se proponga alternattivas, si es el impacto ecologico...que se planten mas arboles. Lo que no se puede es vanalizar con lo que puede suponer un riesgo para la seguridad de las personas.

Quiza la rotonda..no era la mejor idea, pero creo que si en vez de opositar a su construcción se hubiera dialogado sobre las alternativas, TODOS podrian haber obtenido lo que esperaban.

No estoy en absoluto a favor de como la alcadia esta haciendo las cosas, pero una cosa os puedo asegurar.
Mis hijos, estan mas seguros ahora.

Josep Maria ha dit...

Gracias por tu comentario anónimo. Por cierto hace 10 minutos he entrado a Vallromanes desde la gasolinera, y en el suelo hay un montón de cristales y alguna pieza de coche, o sea hoy ha habido un accidente. Yo no he dicho que sea mala, solo he cuestionado los ataques injustos al gobierno que paro temporalmente la ejecución de dicha rotonda

Un abrazo.