dimecres, 10 d’octubre del 2007

Despotisme?


El govern (CiU+IVall), en només 4 mesos, ha demostrat la seva incompetència. En el darrer ple ordinari, el 4 d’octubre, es va escenificar clarament.


15 comentaris:

Anònim ha dit...

Sou demagògics! Pura retòrica demagògia i res més. Si mai feu un argument, aquest es sustenta d'una mentida.

Anònim ha dit...

Que bé, ja em feies patir sense dir res. Continues amb la teva estupida demagògia. Si us plau fes més comentaris, m'agraden.

Jordi Gomara (itaca2000) ha dit...

Parleu d'arguments? Qui té arguments i qui no? Els que vam poder assistir al Ple vam poder veure qui tenia arguments i qui no sabia ni el que deia, ni sabia comptar, ni sabia respondre a les preguntes i havia d'anar preguntant als altres les coses perquè no s'enterava ni de la missa la meitat.

El grup municipal MxV-Esquerra va donar una lliçó de com es fan les coses, gent preparada, segura, què sabia de què parlava i ho argumentava, amb la documentació ben estudiada... jo vaig quedar meravellat. Uns "pedazos" de polítics com la copa d'un pi, en el bon sentit de la paraula polítics.

Quan parlaven miraven cap al públic amb seguretat! No hi ha color!

Qui no tenia arguments? qui dubtava? qui no trobava els papers quan li feien preguntes? qui posava cares com si li parlessin de coses que no succeïssin en aquesta vila, sinó a un altre món? qui deia que calia complir la llei i desprès deia que "ja se sap que s'ha de ser flexible respecte a la llei, com en el cas de la sexta?

Despotisme, poca preparació, massa anys escalfant la cadira; massa!!!, havent-hi gent més preparada.

No menteixo, la prova és fàcil, que la gent vagi als plens i ho vegi amb els seus propis ulls i ho escolti amb les seves pròpies oïdes

I ara digue'm "cabró" i "paràsit" igual que vas fer a un dels comentaris que vaig esborrar l'altra dia perquè se t'acaben els arguments.

No en teniu d'arguments, mai no n'heu tingut.

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Josep Maria ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Jordi Gomara (itaca2000) ha dit...

Mira sr. Desgraciat (a un anónim se li pot dir amb qualsevol nom), l'únic malalt mental ets tu, no et mires al mirall amb l'aspecte que tens d'una persona de més de 60 anys, amb la cara vermella com un tomàquet, que t'has d'amagar sol a l'última fila del ple, amb el cap cot, perquè ningú no et parla. El més fotut és que tu sí que treballes i treballes "formant" (això de "formant" és un dir) adolescent. Tu sí que ets un perill per la societat. A sobre plagies poemes d'altres per a fer els teus llibres, publiques diversos blocs fent-te passar per diferents persones, escrius sempre amb anònims, suplantes identitats. Saps això té un nom. Busca en el DSM, si és que saps llegir i entendre un text científic. I dóna la cara, Desgraciat! Dóna la cara! O és que ets un nen?. Mentalment ja sabem que sí, malgrat que físicament sembla que tinguis més de 60 anys.

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Josep Maria ha dit...

Anònim acabes de fer una descripció encertada de tu mateix. Tens alguna cosa intel·ligent a debatre? sinó, continua dient parides que ja em va bé riure una mica, apa cuidat i no rellisquis amb la moto a la rotonda.

Anònim ha dit...

Aquest també el censuraràs???

Mascaró ANUL·LA la rotonda

Josep Maria ha dit...

Anul.la per a fer estudi previ i ben fet. Una cosa queda anul.lada (supesa)fins aprocació final. I si us plau sigueu educats

Josep Maria ha dit...

per cert anònim o anònims perque us fa por donar la cara i dir qui sou. Com a convergents anónims quedeu retratats. aqui podem discutir tranquils. Aquesta moderació vostra basada en l'insult no us ajuda, perqué qui més qui menys sap qui sou.

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Ostres, ara no voldria reobrir la polèmica, però a casa ens agradava prou això de veure la Sexta.

Jo posats, demanaria que ens traiessin la Primera i Antena 3 i ens posessin altres canals potser millors. I si pot ser, en català.

Josep Maria ha dit...

No et trec la raó. Però el problema és la deficiència en telecomunicació que te Vallromanes i el desvestí un Sant per vestir-ne un altre. D'altra banda estic totalment d'acord amb el teu comentari.