divendres, 12 d’octubre del 2007

Dia de neteja .


Dr. Jeckel & Mr. Hyde- Oil on Linen

The two personalities of the infamous London ripper.


Sí, he moderat els comentaris, he esborrat tots els comentaris que he trobat insultants i/o provocadors. De fet ha estat tota una experiència, el descobrir les dobles personalitats (que és, no tenir-ne) i l'agressivitat que hi ha amagada dins la persona. De moment com he dit he començat a moderar el comentari ofenós, esborrant-lo. Ja tindré temps de moderar la publicació si continueu amb amenaces i insults, (second chance). Opinions hi ha , de tota mena, tot i qui pugui pensar que som Lo que faltava per a un qüè, tot i que l'expressió és un vial d'anada i tornada. Per això demano respecte i moderació malgrat desacords. Com he dit - second chance -

4 comentaris:

Anònim ha dit...

És saludable sempre i quan sigui a la recíproca, és a dir, que també esborreu els vostres escrits ofensius (despotisme, etc.)Si es parteix de zer, doneu exemple.

Jordi Gomara (itaca2000) ha dit...

Lamentablement uns tenen el poder i l'exerceixen moltes vegades de manera molt però que molt arbitrària. D'altres som simples espectadors i l'única cosa que podem fer es alçar la veu des de les nostres pàgines. Els que escriuen com a anònims no els coneixem pas en teoria, per tal motiu, no se'ls hauria de tenir pas en compte.

En tot cas, partim d'una situació de desigualtat: nosaltres podem parlar donant la cara, és molt dur haver de donar la cara. D'altres fan el que volen perquè han fet un pacte de poder o perquè la gent els ha donat el vot a les urnes, però ara la gent ja no compta més fins a dins de quatre anys i, d'altres, poden dir el que els sembla perquè s'escuden a l'anonimat i, a sobre, ens volen alliçonar.

Anònims i poder vs. persones que donem la cara i l'única manera de poder incidir en la política és parlar des d'aquests mitjans. És una terrible situació de desigualtat, massa injusta, malgrat que sigui legal.

Per això, ho sento, però no comparteixo pas les paraules de la persona que continua sense identificar-s'hi.

Salutacions, en tot cas, i si no ho ha esborrat, podeu llegir tota la resta de coses que en penso a l'anterior post del Josep Maria, al d'ahir.

Jordi Gomara (itaca2000) ha dit...

AQUÍ

Anònim ha dit...

Qui mana al govern de la Generalitat? No pas la força més votada!