dimecres, 26 de setembre del 2007

El nostre Ajuntament a espai-vallromanes

Heu pogut veure que a espai-vallromanes hi ha una enquesta referent als sous a l'ajuntament. He cregut que per facilitar una mica les opcions a vot era interessant informar el que es va publicar al BOP vers els sous i extres



Atenció a les Juntes de Govern Local doncs son 200 euros/sessió. Si mirem les sessions per exemple, al Març van ser 5 Juntes, al Abril van ser 3 Juntes, al Maig van ser 3 Juntes i aqui és de moment el que hi ha publicat a la web de l'Ajuntament. Dic això com referència a la mitja de Juntes per un futur.


7 comentaris:

Toni Ros ha dit...

Esteu molt pesats amb el tema dels sous. Sincerament, ¿penseu que les persones que es fiquen en política municipal ho fan per diners? Tret del sou de l'alcaldessa, que és un sou acceptable, la resta de regidors no podem dir que cobrin cap meravella, i més si mirem les hores que hi esmercen, de vegades caps de setmana sencers. És a dir, que no compensa econòmicament quan has de sacrificar el teu temps que podries dedicar a la família o a altres activitats de lleure. Si sou tan curts que només contempleu la política des del punt de vista lucratiu, no heu entès ni un borrall de la veritable essència de l'activitat política. Hi pot haver motivacions més nobles, per descomptat. Si vols guanyar calés, dedica't a una altra cosa. Els maldecaps i la feina (si realment treballes seriosament) que suposa la política no estan tan ben pagats com sembla, i més en un ajuntament petit com el nostre.

Anònim ha dit...

Toni, jo comparteixo la visió i la experiència de ser el cònjuge de la regidora de cultura del poble, i com dius les hores treballades, i l’esforç personal que s’hi dedica es molt elevat. Les motivacions per al treball polític a nivell municipal em consta per la gent que conec no son econòmiques.

Però això no vol dir que no es puguin fer públics els diners que es guanyen en el treball municipal, ans al contrari han de ser públics.

El sou de l’alcaldessa actual es contradiu amb el que en el seu moment (fa quatre anys) l’agrupació de CIU (De la que tu ets l’oficiós comunicador) va exposar.
En correspondència amb el que la Federació de Municipis defensa i el que la comarca ha aplicat el sou de l’alcaldessa de Vallromanes actual es el més elevat i el que més car per habitant surt.

Això t’agradi o no (Es evident que no t’agrada) es un fet que dona molt per parlar.

Anònim ha dit...

Josep, un detall, faci una ullada al sou que cobrava la Violant Mascaró quan va ser alcaldessa, en una població de mil i escaig habitants, i comprovi quina era la proporció.

Anònim ha dit...

Hi ha qui en pensem que qui es dedica a la política ha de tenir un salari digne.

I a més a més que aquest salari s'ha d'ajustar a dret. Com vosté sap el sou de alcaldessa de Violant va ser el primer sou que es va adjudicar d'acord a la llei.

Anònim ha dit...

Insinúa que l'actual no s'ajusta a la Llei?

Josep Maria ha dit...

Hola, crec que és hora de dir alguna coseta, vist el que hi ha. Primer que tot jo no he fet cap comentari vers els salaris, sols he informat, segon això sols ha sorgit degut a l'enquesta a espai-vallromanes, hi he cregut adient informa dels preus. Tercer l'únic comentari que he fet ha estat en relació a les juntes de govern on trobo exagerat els 200 euros per junta.

Anònim ha dit...

Sr. Moya dic que fins a la Sra. Violant l'assignació a alcaldessa era "alegal".