dijous, 27 de setembre del 2007

EL POUM VERITATS I MENTIDES x Josep Sagarra

Al web de CIU informen a la ciutadania de Vallromanes de l' aprobació del POUM

Aquesta informació és falsa

El POUM de Vallromanes, ( No el que es va esposar públicament, sinó un ben diferent ) ha estat aprovat amb suspensió d'execució i no s'aprovara definitivament fins que torni a passar pre ple un nou text que incorpori a la documentació definitiva les 102 esmenes que Urbanisme de la Generalitat ha imposat..

Continua aqui..........................

19 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquest Ajuntament menteix sempre, ja estem acostumats

Anònim ha dit...

Sr. Segarra, lamento dir-li que ha ficat la pota. La Comissió d'Urbanisme de Barcelona aprovà definitivament el POUM de Vallromanes el passat 20 de setembre. Menteix quan diu que s'ha suspés. Torna a mentir quan assegura que el POUM no acompleix amb les reserves d'habitatges de protecció oficial. La reserva total que fa el POUM acompleix amb els mínims que estableix la Llei superant així el 20%. Torna a mentir quan diu que el POUM s'haurà d'aprovar novament pel Ple. Només s'ha de verificar, que és ben diferent. També menteix quan en el seu dia va afirmar que era impossible que la Generalitat aprovés el POUM de Vallromanes.
També diu que el projecte aprovat incialment amb l'aprovat definitivament s'assembla com un ou a una castanya. Pensa de debò que Urbanisme l'haguès aprovat definitivament si l'haguèssin volgut donar gat per llebre? Potser insinúa una actuació il·legal per part d'Urbanisme?
Sr. Segarra, abans de penjar informacions sobre un tema tan important per Vallromanes valdria la pena que s'informés amb detall per no caure en el ridícul i no crispar a la opinió pública.

Anònim ha dit...

¿I què esperes d'aquest enteradillu, guerxo al país dels cecs? la demagògia d'ERC és per a llogar-hi cadires.

Josep Maria ha dit...

Ja deia jo que més aviat o més tard algú com lihovadiradela deixaria caure alguna xorrada o altra. Bé espero que tornis, de fet m'agrada que es faci públic com sou amb els anonims.

Salut

Anònim ha dit...

MENTIDES I VERITATS DEL SR. SAGARRA

El gran fitxatge com a mediambientalista i urbanista, el Sr. Sagarra, un cop més ha fotut la pota fins al fons. Recordem que va ser un dels primers a preveure que era impossible que la Generalitat aprovés el POUM de Vallromanes.

No content amb allò, ara ens ha sorprès al seu bloc amb una informació que només podem catalogar suaument d’increïble i que, curiosament, porta el títol de "Veritats i mentires del POUM"

Segons els superespecialista mediambitalista, el Sr. Sagarra, el POUM de Vallromanes no s’ha aprovat definitivament, sinó que s’ha suspès. Doncs bé, Sr. Sagarra, vostè MENTEIX. Encara que a vostè li sàpiga molt greu perquè no s’han complit els seus mals auguris, el POUM de Vallromanes va ser APROVAT DEFINITIVAMENT per la Comissió d’Urbanisme de Barcelona el passat dia 20 de setembre de 2007.

Una altra joia que podem llegir al seu bloc és que la Comissió toca el crostó a l’equip redactor per no complir amb les reserves d’habitatges de protecció oficial. Doncs bé, Sr. Sagarra, vostè torna a MENTIR. La reserva total que fa el POUM de Vallromanes compleix amb els mínims establerts per Llei superant així el 20%. La veritat és que aquest fet és evident a partir del moment que Urbanisme l’ha aprovat definitivament.

Pel que fa a la reducció dels habitatges a Can Carabit, aquí, Sr. Sagarra, li hem de reconèixer que vostè sí que diu la veritat. Moltes gràcies per avançar-nos aquesta meravellosa notícia per a tots els veïns i veïnes la qual cosa és resultat de les
negociacions fetes a última hora per l’equip redactor i l’Alcaldessa amb els tècnics d’urbanisme.

Pel que fa a la seva afirmació referent a què el POUM haurà de ser aprovat novament pel Ple de l’Ajuntament, aquí el seu problema és que confon paraules. Sr. Sagarra, el POUM no s’ha d’aprovar novament pel Ple, tan sols s’ha de verificar. Diríem que són dues coses bastant diferents...

En canvi, el que no explica el Sr. Sagarra (i és realment sorprenent que no ho faci ja que estava tan en contra del creixement que preveia el POUM), és que la Ponència tècnica que té en el seu poder recomanés augmentar el creixement. Ho fa expressament????

I per últim, pel que fa a la seva afirmació que el POUM aprovat inicialment amb l’aprovat definitivament s’assembla com un ou a una castanya, només dir-li que si això fos veritat Urbanisme no l’hagués pogut APROVAR DEFINITIVAMENT. ¿O és que vostè insinua que potser Urbanisme ha fet una cosa il·legal???.

Potser, Sr. Sagarra, la propera vegada abans de penjar informacions d’aquest tipus sobre un tema tan important com el POUM de Vallromanes s’hauria de passar per l’Ajuntament per tal de què li informin amb detall i així no torni a fer el ridícul d’aquesta manera.

Anònim ha dit...

No és la primera vegada que aquest paio fot el ridícul. Quan va publicar allò de l'aigua de l'aixeta (creant alarma social) ja es va cobrir de glòria. Ara amb el POUM només demostra que és un perfecte indocumentat.

Anònim ha dit...

Sr Xavi Moya. No em digui que jo menteixo i si us plau arregli el web municipal per poder penjar públicament o fer arribar al poble l’escrit de la Comissió del dia 20 a on els veïns podran decidir quina de les dues versions: La de CIU penjada al seu web o la meva penjada al meu bloc.

Es trist que estiguem parlant d’aquest tema sense haver vist publicat per l’Ajuntament el text.

Publiqui-ho si us plau vostè (Si es realment Xavi Moya) ho pot fer com a Responsable de Premsa. Fora bo que l’Ajuntament informés.

No dic cap mentida quan afirmo públicament que la comissió tècnica va proposar SUSPENDRE el POUM de Vallromanes el mateix dilluns dia 17. I sap una cosa proposava suspendre-ho no per demagògia ni per alarmismes sinò per 102 desviacions en el informe del POUM.

Una perla:

Pàgina 6 de l’acta ue vostés no han publicat:

A. MEMÒRIA SOCIAL I PREVISIÓ D’HABITATGE PROTEGIT

(...)
Als àmbits de creixement inclosos en polígons d’actuació en sòl urbà no consolidat i en els sectors en sòl urbà i urbanitzable es preveu un total de 76.896 m²st residencial de nova implantació, dels quals 11.910 m²st i 141 habitatges es destinen a protecció pública, representant el 15,5% del total. Només es proposa reserva d’habitatge protegit en els sectors PMU1 i PP5, amb uns percentatges del 55% i del 33% del sostre respectivament, justificat per qüestions de tipologia.

Caldria incrementar la reserva d’habitatge protegit, per tal de complir amb la reserva mínima preceptiva del 20% de sostre residencial de nova implantació.
(...)

Vist aquest punt:
Qui menteix sr. Xavi?

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Doncs entre una versió i l'altra (absolutament contràries) hi cap un mar d'ombres que caldria aclarir.

Anònim ha dit...

Sr. Xavi no li havia dit:

Vostè diu:...També menteix quan en el seu dia va afirmar que era impossible que la Generalitat aprovés el POUM de Vallromanes.

Com vostè pot llegir al bloc jo no parlava de: EL POUM DE VALLROMANES i sí ho feia de "Aquest POUM" com pot comprovar el POUM que es va presentar a comissió el dia 20 es molt diferent del que es va exposar públicament.


Creu vostè que es pot aprovar aquest POUM sense corregir el percentatge reservat per a vivenda protegida? Pregunti als tècnics pregunti.

El POUM ha d’incorporar les indicacions que Urbanisme a dictat. S'ha de fer passar pel Ple i ha de ser sotmès a votació.

Per cert sr. Moya no insinuo res de les actuacions de Urbanisme. Simplement Urbanisme en aquest estat d’un POUM no es qui es preocupa dels processos de participació.

PD. Arregli el web municipal

Anònim ha dit...

Sr. Segarra, s'està cobrint de glòria! Una cosa és la proposta de resolució de la ponència i altre ben diferent el que aprova definitivament la Comissió el dia 20 de setembre i que, li asseguro, arriba al 20%. Potser vol apostar-se alguna cosa, Sr. Segarra?
Ja que és tan afeccionat a reproduir textes, perquè no ho fa amb el punt en el qual la Comissió d'Urbanisme de la Generalitat proposa augmentar la edificabilitat del POUM de Vallromanes, quelcom al que el seu grup s'oposava de manera ferotge? Els redactors van defensar que no s'havia d'augmentar la edificabilitat i van aconsegui-ho en les sessions anteriors a la resolució definitiva.
Espero que es retracti, Sr. Segarra, pel bé de Vallromanes i pel seu propi.

Anònim ha dit...

X. Moya dijo:

"Ja que és tan afeccionat a reproduir texts, perquè no ho fa amb el punt en el qual la Comissió d'Urbanisme de la Generalitat proposa augmentar la edificabilitat del POUM de Vallromanes, quelcom al que el seu grup s’oposava de manera ferotge? Els redactors van defensar que no s’havia d’augmentar la edificabilitat i van aconsegui-ho en les sessions anteriors a la resolució definitiva."

Així admet sr Moya que es varen presentar textos diferents a la Comissió?
No s’espanti això es del tot normal en aquests processos el que es no es normal ni correcte es que es faci de "tapadillo" l'Administració no obre boca de moment, (Entenc que els seus comentaris son a títol personal no com a cap de premsa) la única informació fins aquesta setmana s’ha publicat a un web de un partit polític (CIU) i com a reacció (Volia esperar) en un de particular POUM Vallromanes.

Anònim ha dit...

Segarra: ¿és que no tens cap sentit del ridícul? Ja has fet prou el pena. Apa, nano, descansa. Com bé digué Ciceró: "errar és humà, però perseverar en l'error només de necis."

Anònim ha dit...

Sr. Segarra, NO està entenent res. La proposta d'una Ponència la pot sotmetre a negociació la Comissió abans d'aprobar-la, per això a la aprovació definitiva consta, per exemple, el 20% que vostè nega.

Anònim ha dit...

Ho entenc perfectament.

Sr. Xavi poden publicar en quina unitat s’ha augmentat el % de reserva per a vivenda protegida?

Em discuteix que l’equip redactor volia aprovar un POUM amb només el 15,5%?

Em confirma doncs que no s’havia previst el 20% en el document aprovat provisionalment? Es per això que es va haver de negociar oi?

Pd. No ho nego jo, ho fan els tècnics d'Urbanisme.

Pdd. Felicito al govern per haver augmentat el % d’espai per a vivenda protegida.

PDDD És el que demanàvem.

PDDDD Gràcies per la informació que ens van aportant. La poden donar de manera ordenada i al web municipal?

Anònim ha dit...

Si que ho havia previst. Els tècnics coneixen la Llei. La Comissió va demanar reduir l'edificabilitat d'una zona on hi havia habitatge de protecció i automàticament quedava reduit el coeficient, de manera que calia compensar-ho per arribar al 20% exigit per la Llei.
Això ho hauria de saber ja que se suposa que una persona del seu grup polític estava a la Comissió. O potser no va assistir?

Anònim ha dit...

No es preocupi tant pel que jo conec. Que no es tot. I faci el favor de comunicar a tothom, d’una manera clara, entenedora i pública tota la informació que el poble es mereix.

Es lamentable que aquest detalls surtin a la llum no perquè es compleixi el programa de participació (Que no es compleix) sinó perquè no els hi agrada gens que algú contesti les publicacions d’un partit (CIU).

Les meves aportacions a aquest bloc i en el meu propi son només a tipus personal.

Vostè ho fa com a vilatà o com a Cap de premsa de l'Ajuntament?

En el primer cas li prego que sigui més fidel amb la seva feina i publiqui al web municipal aquests temes que vostè òbviament coneix.

En el segon cas li podré recomanar algun servei d’assessorament informàtic perquè doni les explicacions a un mitjà més formal.

Anònim ha dit...

¿Voleu dir que li queda gaire al Sr. Xavi Moya com a Cap de Comunicació del Govern? Em penso que ja fa dies que demostra la seva incompetència.

Anònim ha dit...

es q com no escriu en el web de l'ajuntament pq esta tancat te temps per fer-ho en els dels altres

Anònim ha dit...

Sr. Segarra, primer de tot, ja sap que als blogs parlo a títol personal. En segòn lloc, no em recomani res perquè no puc fiar-me d'un mentider que, desprès de que la Generalitat aprovi el POUM, té la barra de dir que és mentida. La retahila de mentides que ha dit en poc temps el desacredita. Si no reconeix que ha mentit, per part meva ja m'avorreix sobiranament seguir parlant del tema amb vostè.
Li recordo que la notícia de l'aprovació definitiva ja ha sortit a la premsa comarcal i a la ràdio local. Si necessita més informació demàni-la a l'Ajuntament.