dilluns, 18 de juny del 2007

col·lectiu d'acció cultural d'altafulla: VIII premi altafulla de narrativa i II premi altafulla de narrativa juvenil

col·lectiu d'acció cultural d'altafulla: VIII premi altafulla de narrativa i II premi altafulla de narrativa juvenil

El Barceloní, Xavier Moya Sánchez, guanya la vuitena edició de Premi Altafulla de Narrativa Curta amb l’obra: “On són els meus mitjons?” Pel que fa a l’apartat Juvenil del Premi la guanyadora ha estat, Èlia Casals Alsina, del Pla de l’Estany, per l’obra: “La Muntanya d’Iballa”.

Els membres del jurat del Premi Altafulla de Narrativa Curta han considerat que l’obra d’aquests autor de Vallromanes, comarca del Vallès Oriental a la demarcació de Barcelona, era la millor entre les més de 80 obres que s’han presentat en aquesta edició.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Josep Maria, crec que hi ha un error a la data que figura al link del Col·lectiu d'Acció Cultural d'Altafulla, ja que el premi vaig guanyar-lo a l'edició de l'any passat. De tota manera, gràcies pel teu interés a publicar la notícia.

Anònim ha dit...

Són el president del col·lectiu d'acció cultural, ¿quina errada dieu que hi ha al nostre post? Gràcies

Josep Maria ha dit...

L' errada ers que la data del post es aquest any i en Xavi diu que el premi és de l'any passat. Per cert el post ha desaparescut? el link ja no ens hi porta

Salut

Anònim ha dit...

El Xavi va guanyar el premi d'Altafulla fa un parell d'anys. (2005) Es cert que la data del post ( la de la generació de l'article) és actual. EL blog l'hem creat fa un parell de setmanes i l'estem millorant, perdoneu les molèsties!
Enguany celebrem la desena edició del premi. El Xavi ( al qui aprofito per saludar) va guanyar la vuitena, es a dir, fa un parell d'anys, el 2005.

http://josepsunye.blogspot.com/

Josep Maria ha dit...

Moltes gracies per l' aclariment.

Salutacions cordials

Anònim ha dit...

Una salutació afectuosa a tot el Col·lectiu Cultural d'Altafulla.
Per cert, còm teniu el tema de l'edició del llibre?
Una abraçada, macos!