dilluns, 9 de juny del 2008

ja no t'hi he tornat a veure


He fet unes fotos en referència a un comentari en aquest post, és veritat, es troba a faltar. Aquí teniu la visió d'on és ara. I una captura del comentari.



5 comentaris:

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Allò és el taller d'en Bofill. O se l'ha tornat a endur a casa o l'està restaurant.

La veritat és que feia patxoca i quedava bé a la plaça del Casal.

Josep Maria ha dit...

La veritat, potser està pendent de restauració, perquè està força deixada de la ma de Déu si t'hi fixes una mica.

Jordi Gomara (itaca2000) ha dit...

Gran treball d'investigació, amic Josep Ma., l'has trobada, allà mateix a la cantonada de la nau d'en Josep Bofill. Quina pena que estigui deixada de la mà de 10 quan podria estar lluint immensa en la seva esplendor al poble. Desconec les polítiques que l'han portada a restar trist i sola malbaratant-se allà sola a la intempèrie. Desconec (malgrat que no és així) perquè la magnífica primera directora del Casal va desaparèixer de cop, la Mònica, la sempre servicial, atenta i simpàtica Mónica. No tinc res contra la nova perquè simplement ni la conec. L'altre estava allà sempre al teu servei, ajudant i facilitant les coses. Ara tot passa per la regidora de cultura, la nova sembla que no fa cap soroll. De la mateixa manera va desaparèixer sense fer cap soroll l'altre escultura d'en Bofill a la porta del Casal que li donava, certament, una especial personalitat, mira-te-la aquí. Sí, li donava personalitat al Casal, veieu la foto: aquí

Ara hi falta vida, com al poble; no hi ha escultures a aquest poble pràcticament, només cases i asfalt i unes muntanyes, de moment, impracticables per a gran part de la població, i això ens volen construir a l'espai del camp de futbol. Així anem.

Gràcies per posar la meva fotografia i la menció al meu post.

Salutacions
Jordi

Josep Maria ha dit...

Es veritat, no hi es la de l'entrada. Potser sols les vam llogar per inagirar el casal i uns mesos, i al no pagar el lloguer les han retirat.

Jordi Gomara (itaca2000) ha dit...

He, he, he, no seria pas estrany que se les hagin endut per no pagar el lloguer; d'aquest "poble" ja res no em vindria de nou.

Salutacions col·lega
Jordi