dijous, 13 de setembre de 2007

MxV-ERC ha preparat ordenances ( Aigua i Soroll )El grup municipal MxV-ERC ha preparat dues propostes d’ordenances municipals inexistents al municipi de Vallromanes

Les que han de regular el soroll i l’estalvi de l’aigua, ordenances imprescindibles a tots els municipis.

MxV-ERC vol portar aquests dos documents a aprovació del Ple, abans però, volen comptar amb el màxim de participació ciutadana.

Aquí podeu consultar els dos documents i fer arribar les vostres esmenes i opinions per correu electrònic a MxV-ERC.

9 comentaris:

david carrillo ha dit...

Quina llàstima el polititzar els blogs.

Josep Maria ha dit...

Amic David. Si mires la capcelera d'aquest blog, diu Viure a Vallromanes - Societat-POLITICA-esdeveniments-esports

Abans de fer comentaris, ja saps, llegeix dos cops el que has d'escriure.

Una abraçada

Josep Maria ha dit...

Per cert David. Quin tipus d'oposició constructiva esta fent ICV a Vallromanes?
He llegit que heu estat treballant de valent aquest estiu, però no trobo res a la teva web del que esteu treballant o no ho he sabut trobar.

Una abraçada

vpamies ha dit...

Les imatges dels enllaços formen part de les ordenances? Xules, sí, senyor.

Josep Maria ha dit...

Les imatges és cosa d'aportació meva per donar-hi un xic de color, la de la moto, la veritat és molt adient, i crec que estaràs d'acord, un soroll que s'escolta frequentment a Vallromanes, i és d'allò emprenyador.

Salut

vpamies ha dit...

Sí, les motos (les que fan molt soroll) són ben molestes.

Encara que em sembla que és una xacra estesa per tot el Vallès: era l'altre dia a Cardedeu, i allà potser et diria que és fns i tot pitjor que aquí.

Josep Maria ha dit...

i els bufadors jeje

vpamies ha dit...

Sí, però ara ja no el sento i no sé si segueix passant. Marxo de casa abans que es posin a fer neteja. :-)

itaca2000 ha dit...

Les ordenances sobre el soroll, ja fa temps que s'haurien d'haver discutit, però hi ha el que hi ha. Estic pendent de llegir-me els documents i agraeixo que MxV-Esquerra les posi a la seva web i accepti esmenes, suggeriments, etc. al seu correu electrònic, això és un canvi prou significatiu d'estil a aquest poble. Malgrat tot, jo tinc les meves idees i espero més del partit. Crec que una assemblea, ni que fos informativa, no estaria de més abans d'enllestir quelcom que pot afectar els ciutadans. Continuo amb la meva lluita en pos d'una democràcia més participativa, si més no. I espero que el document sobre l'aigua no sigui una penalització sobre les butxaques més desfavorides, perquè cada cop que hi apareixen normatives ja tremolo, a causa que estem en un món que cada cop té més normatives. Normatives, normatives i normatives. Bé, llegiré els documents i hi actuaré en conseqüència.

Salut company