dilluns, 6 d’agost de 2007

Camil Ros

En Camil Ros m'ha enviat un correu amb aquest enllaç que paga la pena llegir. Mostra la seva preocupació amb el que s'ha fet amb el poble els darrers 10 anys. Ja veurem que farem en els pròxims 10, Camil. La cosa pinta un xic destarotada.Gracies per fer-me arribar el teu escrit.

4 comentaris:

vpamies ha dit...

En Gomara se t'ha avançat: http://espai-vallromanes.blogspot.com/2007/08/sempre-torno-vallromanes-per-camil-ros.html . La llàstima és que després els comentaris es dupliquen i tripliquen i costa mantenir el seguiment de la conversa. Però realment l'article d'en Camil és molt interessant.

Víctor Pàmies

[Raons que rimen]

Josep Maria ha dit...

Gracies, Victor, la veritat és que feia dies que no actualitzo el blog i he publicat l'article sense mirar primer els meus veins blogaires. Cap intenció de duplicar noticies.

Salut a tots.

itaca2000 ha dit...

Tampoc està del tot malament repetir les coses des de diversos mitjans; és una forma que arribi al major nombre de persones, especialment quan es tracta d'un comentari força interessant tenint les expectatives que tenim actualment al poble.

És la meva opinió, res més.

Salutacions fraternals.

vpamies ha dit...

Bé, sembla que el nostre veí il·lustre té bastants números de tornar a fer maletes per anar, aquest cop, cap a la capital del Reino.

Felicitats, Camil!