dimarts, 22 de maig del 2007

Pagat amb diners de tots per un ús partidista?????

Aquest és un disseny realitzat amb fons públics a la revista del POUM :



Aquest és un retall del web de CIU:


Què hem de fer?

per Josep Sagarra (i continúa al seu bloc)________________________________________


I mentrestant el web de l'ajuntament de Vallromanes, pagat per tothom també, no anuncia activitats de caràcter general per a la població com aquesta, quan és la seva obligació fer-ho (una pàgina web que la paguem tots té com a missió i obligació d'informar de les activitats que es fan als llocs dels quals l'ajuntament de Vallromanes en forma part, com és el cas del Parc de la Serralada Litoral).
La gent s'assabenta de l'acte gràcies al meu bloc que, necessàriament, però de caràcter voluntari i sense activitat lucrativa, s'ha convertit en referència per als ciutadans i les ciutadanes de Vallromanes (no en va té la posició que té dins la primera pàgina de Google quan hom cerca Vallromanes) per manca d'informació i, especialment, d'interactivitat de la pàgina web de l'ajuntament que paguem tots i que és de tots però que serveix gairebé exclusivament per a autopropaganda de l'equip de govern municipal, seguint l'exemple de la revista La Pinya que, també pagada amb els diners de tothom, serveix per a tal fi, especialment en els seus dos darrers números, on es veu clarament que està al servei del que, podríem anomenar clarament, propaganda electoral del tripartit municipal.
Diumenge al matí, quan gràcies a la meva informació, un grup nombrós de vallromanins i vallromanines partim cap a Sant Mateu, m'adono de l'evidència: sent malpensat, i com a conseqüència d'això, no anant massa errat, veig que CiU preparava el seu meeting electoral i així no ens queda més que pensar que les activitats al Parc de la Serralada del Litoral no van ésser anunciades al web de l'ajuntament perquè coincidia amb l'acte de CiU. Sóc malpensat? Potser no tant. Demà us n'explicaré una de més grossa que, segurament, es titularà "S'han acabat els anònims però no les mentides".

Gentilesa de " Itaca2000 " ( Jordi Gomara )

1 comentari:

Anònim ha dit...

Han fet petita modificació. Imatge especular per una banda i canvi de fons per un altre. Alguna cosa de certa hi haurà en la sorpresa.