dilluns, 21 de maig del 2007

MxV-ERC Miting Central


Prop de 150 persones van assistir a l’acte central de MxV-ERC, el qual va estar amenitzar per un mag, i on hi va haver discursos de Violant Mascaró i David Ricart.

“La pluja i el canvi d’escenari d’última hora no van impedir que 130 persones (l’acte més nombrós de tota la campanya electoral) s’acostessin al Casal per gaudir de la xocolatada i l’espectacle de màgia que MxV.-ERC va oferir als assistents abans de presentar el seu programa de propostes. Violant Mascaró i David Ricart van repassar els darrers anys de feina municipal i les propostes que han reflectit en un llibre de fotografies que ha estat distribuït a totes les cases. Al final dels parlaments i de l’espectacle del Màgic Albert, es va oferir un berenar de fondue amb fruita fresca i rebosteria, refrescos i cava a la plaça exterior” ..






Va haver-hi xocolatada abans d l’espectacle, i piscolabis desprès del mateix.

Bé, la sensació, no deixa de ser la mateixa que fa uns dies al dinar de presentació de la llista:

MxV-ERC serà la força amb més vots d’aquestes municipals.

Article gentilesa de :

Josep Sagarra i Francesc Serra


11 comentaris:

Anònim ha dit...

M'he pres la molèstia de comptar les persones que ocupaven el Casal a l'acte d'ERC, segons la fotografia que publiqueu, i em surten 46 adults i 36 nens. Això no quadra amb les xifres que comenteu al vostre escrit. La matemàtica és una ciència exacta. Les xifres cal saber UTILITZAR-LES de manera correcta. Salutacions cordials

Anònim ha dit...

Hi havia força gent al passadís i a la paret des de on es va fer la foto. Però no pateixi que no varem posar un control d’accessos com al metro. De totes maneres pensa que per exemple després del xou de màgia els nens varen sortir... Més adults varen entrar...

Anònim ha dit...

Són vostès qui parlen de xifres! Ara entenc el xou de màgia!

Anònim ha dit...

Que no, que xifres son 200 gots o 150 bosses.

Josep Maria ha dit...

Sr. Moya, com bé diu el Sr. Sagarra hi ha més gent al passadís, a les fileres de davant mateix de l'escenari, a la filera de cadires de la paret del passadís, però bé, no hem de justificar el nombre d'assistents doncs ha estat un fet que ha estat l’acte més nombrós de tots els partits a dia d'avui a Vallromanes. Ah! I la gent que va arribar a la xerrada final fora al casal etc..etc..

Però una cosa que m'agradaria que vostè aclarís, és:

QUE FA UN RESPONSABLE DE PREMSA DE L’AJUNTAMENT DE VALLROMANES FENT COMENTARIS PARTIDISTES?
VOSTÈ NO HAURIA D’ESTAR AL MARGE D’OPINAR PÚBLICAMENT DE PARTITS DURANT CAMPANYA

Anònim ha dit...

Abans que Cap de premsa, sóc perodista i, tot que l'objectivitat no existeix, sempre he caminat intentant-me acostar el màxim possible a ella.

Josep Maria ha dit...

Xavi, entenc el que dius, però, amt tot el respecte i en aquest cas, has estat molt poc objectiu com a periodista.
Salut

Anònim ha dit...

Hola Xavi,

quina feinada comptar les persones que surten a la foto, no?, de veritat que em sorprèn la teva curiositat.
En tot cas, estic amb el Josep Ma en que sent un treballador de l'Ajuntament hauries de tenir cura amb alguns comentaris i ser una mica més prudent, doncs expresses una visió partidista molt evident, encara que diguis que com a periodista dones la teva opinió.

Jo sòc funcionària, i tinc molt clar que jo mantindré el meu lloc de treball, però els polítics venen ........ i marxen, com a mínim, cada quatre anys.

Anònim ha dit...

Hola de nou,

En relació al comentari que he fet dient que els polítics es renoven com a mínim cada quatre anys, 'he oblidat de dir que en alguns ajuntaments, com ara el de Vallromanes, es produeixen "fenòmens paranormals", on es creen càrrecs "vitalicis", cosa que tampoc és bona. Així que aprofito per fer una CRIDA a la RENOVACIÓ, i animo als vallromanins/es a votar pel David Ricart i el seu equip. Per què?, doncs entre altres, perquè faran un bon govern per aquest poble i lluitaran per aquest PULMÓ VERD de poble enmig d'una comarca plena de polució industrial i acústica.

Be, com jo no treballo a l'Ajuntament de Vallromanes, puc demanar el vot, oi?. Cosa que MAI faria en el meu!

Anònim ha dit...

Robbin, els càrrecs polítics es trien cada 4 anys, el poble és sobirà, t'agradi o no. No són càrrecs "vitalicis". Si les urnes decideixen que han de seguir els mateixos perquè creu que ho han fet bé, és una decisió democràtica, t'agradi o no. Jo no sóc funcionari, seguiré donant la meva opinió, t'agradi o no.

Anònim ha dit...

Per suposat que tots podem dir la nostra opinió, Xavi, però segueixo pensant que s'han d'evitar els comentaris partidistes, a no ser que siguis un càrrec de confiança, llavors ho entenc perfectament.

Respecte als càrrecs vitalicis, menys mal que no ho són, encara que alguns ho semblen. Que són perquè la gents els vota, doncs et recordo que també són perquè fan MOCIONS DE CENSURA, no respectant la decisió dels habitants d'un poble.