dissabte, 22 de setembre del 2007

David Ricart al govern del Consell Comarcal


El portaveu municipal de MxV-ERC, David Ricart, ha estat nomenat conseller de Joventut i Esports i formarà part de la comissió de govern del Consell Comarcal del Vallès Oriental. Aquest nomenament forma part del pacte signat entre PSC, CiU, Esquerra i ICV.

Ricart gestionarà la política juvenil i esportiva de la comarca (formació en el lleure, entitats, plans de joventut, equipaments esportius...)

2 comentaris:

Jordi Gomara (itaca2000) ha dit...

Molt bona notícia. Això significa que, fins i tot, l'oposició reconeix els mèrits d'en David. I llavors per quin motiu van pactar l'alcaldia deixant-lo-hi fora? Potser per temes urbanístics al poble? Doncs ho tenen bé, ara que l'especulació urbanística està tocant a la seva fi, pràcticament. Sort, a veure si així deixen de construir a Vallromanes, a més, si no estic mal informat hi ha 72 cases per vendre-hi que no es venen. Per què volen construir-hi més si no es ven el que ja hi ha.

Bé, això era un altre tema que se surt fora del context del post i no vull ser un "troll".

Felicitats a en David pel nomenament!!!

Jordi Gomara (itaca2000) ha dit...

Perdó, quan deia l'oposició, he fotut la pota. No són l'oposició sinó els altres, per exemple, els que ostenten el poder a Vallromanes, que no són precisament l'oposició.