dissabte, 29 de setembre del 2007

El POUM continua



El POUM ha de tornar a passar per Ple

Urbanisme de la Generalitat planteja aquestes 104 modificacions al POUM

fa 96 prescripcions i 8 recomanacions que s’han de recollir en un text refós

Informació més detallada aquí i aquí




divendres, 28 de setembre del 2007

POUM I MÉS POUM

Vaja com esta el pati. sembla que finalment l'ajuntament a fet feina a la pagina i han penjat el text del POUM, suposo que desprès de les reiterades demandes i pressions, que crec, que venen dels últims dies on els blogs i tertulians han discutit el tema, i han deixat en evidencia un cop més la web de l'ajuntament. Hi ha fins i tot penjat el programa de festa major

Ara una pregunta. És aquest el document definitiu, quines són les 102 modificacions de les que es parla?

Podria l'ajuntament donar més informació?

dijous, 27 de setembre del 2007

EL POUM VERITATS I MENTIDES x Josep Sagarra

Al web de CIU informen a la ciutadania de Vallromanes de l' aprobació del POUM

Aquesta informació és falsa

El POUM de Vallromanes, ( No el que es va esposar públicament, sinó un ben diferent ) ha estat aprovat amb suspensió d'execució i no s'aprovara definitivament fins que torni a passar pre ple un nou text que incorpori a la documentació definitiva les 102 esmenes que Urbanisme de la Generalitat ha imposat..

Continua aqui..........................

dimecres, 26 de setembre del 2007

El nostre Ajuntament a espai-vallromanes

Heu pogut veure que a espai-vallromanes hi ha una enquesta referent als sous a l'ajuntament. He cregut que per facilitar una mica les opcions a vot era interessant informar el que es va publicar al BOP vers els sous i extres



Atenció a les Juntes de Govern Local doncs son 200 euros/sessió. Si mirem les sessions per exemple, al Març van ser 5 Juntes, al Abril van ser 3 Juntes, al Maig van ser 3 Juntes i aqui és de moment el que hi ha publicat a la web de l'Ajuntament. Dic això com referència a la mitja de Juntes per un futur.


dimarts, 25 de setembre del 2007

Vallromanes fa el cim



Ja podeu consultar al bloc del Centre Excursionista els reportatges sobre la pujada a la Pica d'Estats, amb un extens reportatge fotogràfic també.

Noticia de: espai-vallromanes.

dilluns, 24 de setembre del 2007

Vallromanes, 23 de Setembre - Dia de la bicicleta

Ahir, ens vam reunir un grapat de gent al camp de futbol, on anàvem a gaudir d'un dia sense cotxe i treure al carrer la quantitat més possible de bicicletes. La festa o mitja jornada consistia en un petit recorregut de 4 km, desprès unes proves per als més menuts, i a la fi ,una sortida una mica més llarga pel qui s'hagués quedat amb més ganes de pedalar.

Les proves pels més menuts havien de tenir lloc al camp de futbol, on faríem un petit circuit per que hi gaudisin una bona estona. Malauradament no va ser així,,,,,,, un moment, no hauria de dir malauradament, sinó afortunadament!!!!!!!!!!!!!! doncs s'hi estava jugant un partit de futbol, i respectant el camp de futbol vam muntar el circuit a la pista de basket davant de la pista de tenis.









Van participa
r més d'una cinquantena de ciclistes. Es va oferir uns quans entrepans i beguda que va venir molt bé. En poques paraules esperem que ahir ajudéssim a reduir un xic les emissions i gaudir d'un aire més pur. Durant la mitja jornada, Lurdes Prims va llegir el manifest i també es va fer el sorteig d'una bicicleta per part de Bikeromanes i l'ajuntament.

L´acte es va fer amb la col·laboració dels Trinxes ( Trinxacadenes ) i Bikeromanes que va facilitar bicicletes pels qui no en tenien.

































Visca el dia de la bicicleta i del gos