dilluns, 15 d’octubre de 2007

foscor dins la lluentor


La ment que no pas la persona et passa males jugades, algunes amb decurtació per enfadament i d'altres eternables. Difícil situació la de dominar l'impuls del cervell, matèria fosca gràficament identificada aquí. A estones dius que ho entens i ho tens clar, desprès et fas un embolic i no tens res clar. D'aquestes situacions, tard o d'hora prendràs decisions, i llavors (equiliqua) l'has cagada o l'has encertada. Seguidament has de viure amb els fets, tot i que ingènuament fas del futur present, una màscara del passat, de falsa aparença de què algú o alguna cosa es revesteix, o pot llevar-se la màscara i cessar de fingir i d'obrar amb dissimul, però potser has fet tard.


Masía Vista Hermosa

No sé exactament quan de temps fa que ha sortit aquesta pagina al web. Bé com és una pagina de Vallromanes aquí faig ressò.


diumenge, 14 d’octubre de 2007

Em deixo d'hòsties.

S'ha fet un bon torneig, i hem fet un molt bon torneig. A qui ens agrada els esports, en aquest esdeveniments encara que siguin partits de costellada, hi gaudim de valent, doncs quan hi participes sols penses en que fas el que t'agrada i físicament et fa sentir la descarrega de la rutina del dia a dia ajudant a desembossar els corcolls.

Bé però d'avui, em quedo amb aquest dibuix del meu fill, que ha sortit de casa amb llibreta, llapis i goma i desprès m'ha donat aquest premi. Per ell sols hi era jo al partit.

(He dinat molt bé, cargols, hem fet una excursió amb les bicicletes una colla d'amics amb els nens, i hem berenat a la Roca Foradada.)

Un dia fantàstic.