dimecres, 11 de juny del 2008

ECOOGLER - veritat o mentira?


Diuen que Ecoogler és un cercador que utilitza la tecnologia de Yahoo i que ajuda a reforestar l'amazones i a preservar els recursos naturals d'aigua dolça. Usant Ecoogler s'obté els mateixos resultats, i ajudem a l'asociació benèfica Aquaverde (ONG) fundada en Ginebra, Suíza, l'any 2002.

Diuen que això és possible gracies a un acord amb yahoo i Aquaverde. Diuen que cada recerca realitzada en Ecoogler, contribueix simbòlicament a reforestar una fulla. Per cada 10.000 recerques/fulles, Ecoogler dona els diners necessaris perquè es planti un arbre a l'amazones

1 recerca= 10.000 = 1 Arbre


2 comentaris:

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Em sembla que és una barreja de negoci i acció benèfica, perquè només dóna una part dels ingressos que té per publicitat.

Lícit? Honest? Cadascú que pensi el que vulgui.

Un altre tema és si els resultats són satisfactoris, perquè si ho treu dels enllaços patrocinats, els qui més paguen no acostumen a ser pas els més bons en cada temàtica.

PD.: Per cert, vist pel carrer amb la indumentària de ciclista, fas la mateixa fila que la fotografia que tenies penjada abans al perfil. De fet et vaig reconèixer pels colors blanc i vermell. Que sembles del Múrcia!!!!! ;-)

Josep Maria ha dit...

o de la selecció Polaca