dilluns, 29 d’octubre del 2007

Cadira giratòria

No sé, fa un grapat de dies que estic apàtic i refuso entrar al meu propi bloc i altres blocs. Crec que desprès de la neteja d'estúpides aportacions anònimes he necessitat una neteja del perquè encara que sigui malament, escric. Bé, no he pogut treure'n massa cosa. El que si, és evident, és que en aquest poble, la majoria no te ganes de saber el dia a dia, ni l'importa massa el futur de Vallromanes, i es deixa portar per la corrent del poder establert, polític i financer . Això si, hi ha molta cura i preocupació egoeclíptica. A la majoria, sincerament no li preocupa el veí.

Dema hi ha ple extraordinari amb més del mateix. Nul·la informació de l'ajuntament. Same shit different day , diuen els americans.

Bé, hi ha alguna cosa que millora. Destacar activitats com el torneig de basquet, o poder veure El coronel Macià al casal, (més quan un és fill de Les Borges Blanques), i properament el 10 de novembre a les 17:00 h. Cine fòrum sobre el canvi climàtic i les seves conseqüències a càrrec de l’expert d’Ecologistes en Acció, Manuel Adelantado. Pel·lícula Una Verdad Incómoda.
Felicitats per aquestes activitats i actes
.



9 comentaris:

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Josep Maria, no callis, encara que la tardor sigui de mal passar.

Em recorda allò que el difícil no és arribar, sinó mantenir-se i coincideixo amb tu que hi ha certa sensació que es fan més coses que fa cert temps.

Però és clar, abans no teníem el Casal a ple rendiment, ni pista esportiva, ni... Ja tocava tornar-se a posar les piles, oi?

I la llàstima és que això no té el seu paral·lel en l'àmbit de la discussió i claredat política. El web de l'Ajuntament tancat des del juliol, els Plens trimestrals, farcidets d'un Ple extraordinari mensual... Però bé, no es pot estar en campanya contínua durant quatre anys, encara que cal no baixar la guàrdia.

Anònim ha dit...

Pàmies: però tu vas a algun acte dels que es fan? o en tens prou amb criticar des de caseta assegut a l'ordinador? no és la trador, no, és que estar a l'oposició és molt frustrant, sobretot quan el govern fa les coses ben fetes.....

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Antònim, no vaig a cap acte: hi envio només la meva càmera de fer fotos i després torna soleta a casa. :-)

Hi ha gent que ha anat més a la piscina en el darrer estiu que durant vuit anys al poble, però és clar, cadascú decideix què fa amb el seu temps lliure i què li crida l'atenció.

Jordi Gomara (itaca2000) ha dit...

Això de la cadira giratòria és molt bo, pot tenir diverses interpretacions :-)

Un bon article i ben reflexionat, Josep Maria (no ho dic pels enllaços al meu bloc, evidentement; :-) )

Cert que a vegades un cau en l'avorriment i el cansament. Però ull, aquesta és l'arma del poder, intentar desgastar-nos perquè callem, per això tenen els anònims covards que els fan la feina bruta. Això passa a tots els blocs polítics on els trolls de la dreta van inundant-los de comentaris per a desgastar; però simplement com fem ara tots aquí, a esborrar la merda dels nostres blocs i prou. Que la merda se'n vagi amb la merda.

Bé, encara que és "entendible" l'absentisme blogueril quan venen èpoques de cansament, estic d'acord amb el Víctor. No ens queda una altra que està al peu del canó. I si cal estar 4 anys passant-lo malament amb el patiment d'haver de lluitar contra un grup reduït dels nostres propis veïns (perquè no són uns veïns com caldria, lamentablement) i donant la cara, no tindrem un altre remei que fer-ho; i de tant en tant postejar alguna cosa més lírica (com em comentava un amic meu) per rebaixar l'estrès.

És trist però és així, i la segona part de la legislatura no promet més que aquesta. Però junts ho podem aconseguir. Cal unir les nostres forces. Ells són 6, nosaltres 2000, només la nostra força podrà canviar el rumb de la nostra estimada vila i de la manera d'entendre la democràcia. No estem pas sols, ni de lluny! Només cal sentir el que parlen els nostres veïns. Tu coneixes algú que estigui a favor de les polítiques del govern? Jo no, (malgrat els 4 que ja coneixem) i si expliqués aquí el que la gent diu al carrer seria brutal. Però cal implicar a la gent, que no s'adormin; aquest sempre ha estat el gran problema. Tanmateix si nosaltres callem és pitjor, doncs la gent es refredarà més, si fem el contrari, el resultat serà l'oposat; és una feina de formigueta, ja se sap, però poc a poc ha d'anar donant resultats.

Se't notava a faltar, sincerament. Gràcies per regalar-nos una de les teves bones reflexions de nou.

Salutacions fraternals

Josep Maria ha dit...

Anònim, el frustant són la gent com tu que no dona la cara per poder tenir una discussió com cal. No es pot discutir amb qui no te personalitat.

Josep Maria ha dit...

Volia dir Antònim, sorry

Josep Maria ha dit...

Per cert Víctor on compres les càmeres amb potes. No conec aquesta tecnología

Josep Maria ha dit...

Bona tardor Jordi i gracies.

Jordi Gomara (itaca2000) ha dit...

El víctor aquí on el veus és un monstre de la tecnologia, no només de les lletres, i sap fer fills també :-