dimarts, 8 de maig del 2007

MxV-ERC i la seva Renovació


135 persones van compartir l'acte de presentació de la llista de la renovació de MxV-ERC. Renovació, que MxV-ERC creu necessària després de 28 anys d'alcaldia convergent. David Ricart encapçala una candidatura on darrera seu hi va:


2- Violant Mascaró
3- Jacint Borràs
4- Pep Sagarra
5- Francesc Masip
6- Helena Masanas
7- Carles Corbera
8- Olga Martín i Gimeno
9- Josep María García i Pérez
10-Montse Fontellas i Gómez
11- Raquel Civit i Hosta.


Al dinar es respirava triomf, es respirava victòria el 27 de maig, perquè cada cop hi ha més gent (fins i tot convergent i socialista) que vol un canvi a l'ajuntament.


David Ricart manifestà:


"Cal aconseguir el màxim suport electoral per a tenir un ajuntament que governi per a tots i totes, un ajuntament modern, democràtic, participatiu i que garanteixi un creixement mesurat".

5 comentaris:

Jordi Gomara (itaca2000) ha dit...

Evidentment i com ja ho saps, vaig estar al dinar, i s'hi respirava un ambient magnífic. La candidatura d'Esquerra-MxV és de tota la meva confiança, sens dubte. Conec tota la gent del poble. Gent honesta, preparada, amb ganes de fer feina i fer-la bé. Gràcies a vàries de les persones de la llista tenim la nova Escola i en les condicions que la tenim i sense haver costat un duro al poble i en un temps rècord, per posar un exemple.

A més, són gent molt seriosa i responsable. No vull dir noms, que les comparacions són odioses, però d'entre els primers de la llista hi ha persones que ja coneixem i que van per l'Escola que mereixen un "excel·lent" en tots els sentits, sense menysprear la resta de persones de la llista.

En fi, no hi ha color. La millor candidatura sens dubte.

Salutacions company

Josep Maria ha dit...

Jo també penso igual Jordi, per això he volgut formar part de l´equip

Salut company

Jordi Gomara (itaca2000) ha dit...

Ja sabia que tu hi eres; cosa que em satisfà prou, però no volia personalitzar per això he dit "són gent molt seriosa..." en comptes de dir "sou gent molt seriosa..."

Vinga sort i a guanyar les eleccions que falta ens fa a Vallromanes gent com vosaltres.

Salut company

Anònim ha dit...

L'escola, la fet la generalitat de Catalunya.

Josep Maria ha dit...

Anonymous, pots especificar el teu comentari?

"L'escola, la fet la generalitat de Catalunya."